2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16263 بازدید | 2444 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن نکردم پ شدمدیروز کار سبزی انجام دادم با مامانم اونقدر خسته شدم کالری شماری نتونستم بکنم امروزم ب ...

زیر گروه عزیزم من برگشتم ها دیگه خودم گزارشات چک‌میکنم

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

@خزان_نارنجی‍ سلام عزیزم گزارشم

شاممو دو وعده کم کم خوردم

صبحانه:نیمرو+سنگک

ناهار:زرشک پلو مرغ+فلفل سبز

عصرونه:انجیر+شلیل+۱۵ گرم گردو تازه+یدونه تیتاپ کوچیک ۳۰ گرمی

شام:۶۸ گرم پلو با یه تیکه کوبیده+گوجه+نان باگت+ژامبون دو ورق+سس کم چرب

مصرفی:۱۴۴۵

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

@خزان_نارنجی‍  سلام عزیزم خوبی

اتناام(خانومه مانکن) 

این کاربریم چند سال پیش ترکید الان شانسی زدم گفتم ببینم درست شده یا نه که دیدم درست شده

چیزی که توجهمو جلب کرد حرصمم دراومد یکم امضامه

فقط ببین چند کیلو شده بودم چه گندی زدم تو لاغریم الان چند کیلوام😂😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
هنوز نبستمش عزیزم

سلام امروز دارم برمیگردم سمیرا جون 

واقعا نمیدونم در چه وضعی ام 

شرمسارم 

روسیاهم خواهران 

غفلت غفلت غفلت 

ایمانم رو دزدید

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

هنوز نبستمش عزیزم

سلام سمیرا جون من امروز دارم برمیگردم 

از فردا ان شا الله شروع میکنم 

ولی واقعا وزنم رو نمیدونم 

باورم نمیشه بیش از یک ماهه به ۸۰ و خورده ای میرسم باز میشم ۸۲ با مهمون اومد یا مهمونی رفتم 

مطمعنم اضاف کردم البته امیدوارم حداقل کم باشه

ترازومم هر بار یه عدد میگه این دوشنبه وزن قطعیمو میرم داروخانه میگیرم

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام میشه منم‌بیام قبلا با اون تاپیکت وزن کم کردمایسانم سرگروهم بود میشه بازم کمکم کنید

سلام بله عزیزم خوش آومدی .دوباره ۲صفحه اول رو بخون

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام سمیرا جون من امروز دارم برمیگردم از فردا ان شا الله شروع میکنم ولی واقعا وزنم رو نمیدونم باورم ...

سلام عزیزم به امید خدا ‌

وای منم مسافرتم خدا به دادم برسه🫣

سلام امروز دارم برمیگردم سمیرا جون واقعا نمیدونم در چه وضعی ام شرمسارم روسیاهم خواهران غفلت غفلت غفل ...

امشب نماز شب میخونی با ۱۰۰۰ استغفار😂

@خزان_نارنجی‍ سلام عزیزم خوبیاتناام(خانومه مانکن) این کاربریم چند سال پیش ترکید الان شانسی زدم گفتم ...

وای چه کاربری نوستالژی😍😍😍

اشکال نداره بازم میتونی عشقم .تو میتونی

امشب نماز شب میخونی با ۱۰۰۰ استغفار😂

اره والا باید بخونم واجبه واجبه🥹😂

تو که ماشالله خود کنترلی داری 

اگه بهت بگم تا ۲ که تو ماشین بودم فاصله ۲ تا ۸ شب اولین روز که رسیدم انقدررررررر دلمه خوردم که حد نداشت 

چلو مرغ 

چند تا دونه حلوا کوچیک 

دو تا میشگا 

خیلی خوردم دلمه 

بازم توکل به خدا🤪