2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11778 بازدید | 1720 پست
سلام عزیزدلم🥰 سلامی پر انرژی به مانکن تایپک

سمیرا جان یکی از بچه ها تو گروه گفته بود نی نی سایت تعلیق شده. مریم، حس کردم تو سرگروه هاست گفتم اطلاع بدم

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

سمیرا جان یکی از بچه ها تو گروه گفته بود نی نی سایت تعلیق شده. مریم، حس کردم تو سرگروه هاست گفتم اطل ...

مریم که دیروز جواب منو داد😂 چیکار کرده از دیشب تا حالا ‌

باشه عزیزم 

بگو کاربری جدید بزنه منتظرشم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم که دیروز جواب منو داد😂 چیکار کرده از دیشب تا حالا ‌باشه عزیزم بگو کاربری جدید بزنه منتظرشم

چشم، باید دیگه حواسش را جم کنه به خاطر تاپیک🤣

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

سلام به روی ماهت عزیزم .شما خودت پشتیبانی زیر گروه چیه نفرمایید💞از فردا پر قدرت شروع میکنیم🥰

ان شا الله قربان محبتت عزیزم

تو مثل مادرمون میمونی سمیرا ،مادر ورزشی 

یا یه مربی دلسوز 

مثل جوجه میایم دنبالت 🐥🐣

نه از نزدیک باهات حرف زدیم 

نه حتی صداتو شنیدیم

یا روی ماهتو دیدیم

ولی بهت تعلق خاطر داریم 

بچه ها میگن سمیرا نیست انرژی گروه پایینه اونام میخوان کوچ کنن پیشت😁

الهی این انرژی مثبتت به خودت و بچه هات برگرده و هرگز غصه نخوری

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

سلام ب همگی.

من بین ۹۰تا۹۵ کیلوم باید برم وزن کشی .

ترازومو نمیودنم کجا گذاشتم چون خونه ک کوچیکه نصف وسایل خونه مادرم هستش .ولی همچنان رژیمم و دارم وغذام کمه چ من دوهفته هست ک تازه رژیم و شروع کردم ب امید مانکن شدن😀🧘🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

سلاممم فائزه هستم یه سوال داشتم رژیم تثبیت باید تا چند ماه یا هفته ادامه داده بشه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

سلام جیمز باچرم وزنم ۷۹ هدف نهایی ۵۵. 

هدف اول ۷۵، هدف دوم ۷۰، هدف سوم ۶۵، هدف چهارم ۶۰،هدف پنجم ۵۵

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

سلام جیمز باچرم وزنم ۷۹ هدف نهایی ۵۵. هدف اول ۷۵، هدف دوم ۷۰، هدف سوم ۶۵، هدف چهارم ۶۰،هدف پنجم ۵۵

@banoy_bahari‍ 

سلام سرگروه جان😁

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

سلام عزیزم 

خیلی زحمت کشیدین .مطالب جامع و کامل

من دوهفته ای هست شروع کردم به امید خدا 10کیلو باید کم کنم

مشکل من اینجا هستش که خیلی ببخشید معذرت می‌خوام ..یبوست دارم واست نمی‌ذاره وزنم بیاد پایین

خاکشیر من رو بدتر می‌کنه

پیاده روی روزانه 1ساعت

نان و برنج محدود

میخورم ولی خیلی کم

شیرینی خیلی خیلی کم

امید وارم که با پیشنهادهای شما حرکت رو به جلو داشته باشم 

@banoy_bahari‍ سلام سرگروه جان😁

سلام عزیزم

خوش اومدی گلم موفق باشی

⭐️⭐️پشتیبان گروه ۱ ستاره⭐️⭐️وزن شروع۶۸.۲۰۰ *وزن فعلی ۶۴.۷۰۰*هدف اول ۶۳ *هدف دوم ۶۰ *هدف سوم ۵۷ *هدف اخر و وزن ایده آل ۵۵♡