2777
2789
عنوان

باردار ها بیاین لطفا

44 بازدید | 4 پست

من حدود۲۰هفته هستم.تا سه روز پیش شکمم گنده و گرد رو ب جلو بود.کلا دوبار لگد نی نی حس کردم یکی ۱۷هفته یکی ۱۸هفته دیگه حس نکردم.ولی الان شکمم کوچکتر شده و بچه اومده تو لگنم طبیعیه؟خیلی نگرانم شکمم پایین اومده.تکونم حس نمیکنم ک ی ک نگرانیم کم بشه.کبکم صبح خوردم باز تکون حس نکردم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به مرکز بهداشت یا دکتر یه سر بزن بچت دختره ؟

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع برو صدای قلبشو ماما گوش کنه یا سونو بده

کلا خودش تکونش حس نمیکنم دو هفته پیش کمتر انومالی رفتم همه چیز خوب بود.الانم گذاشتم ۲۰هفته کامل بشه برم دکتر سونو نشون بدم و صدای قلب بزارن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...