2777
2789
عنوان

حس میکنم باردارم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وضع مالیات خوبه و آینده ی بچت تضمینه خیلی هم عالی هست...فوق العاده هست....گور بالای حرف مردم...مگه مردم میخام بزرگش کنن خرجشو بدن.....فردا ک‌پیر بشی همیشه دورت شلوغه احساس خوشبختی داری......

اصن گیریم شرایط مالیشو داری پنجمی رو بیاریوقتشم داری تربیتشون کنی؟روش پیشگیری هم که کشکهعین زمان قدی ...

کل سال در حال خوندن کتابها هستم

باهاشون کارمیکنم

ظهر ها بجای استراحت با توپ باهاشون بازی میکنم

بد نیست حوصله ام

منم حس میکنم باردارم و تو عقدم از الان از غصه ی سقط کردنش دارم میترکم اگ باردار بودی ب هیچی و هیچکس فکر نکن نگهش دار مگ قدیم نبود همه زیاد بچه داشتن مگ چیه خیلیم خوبه دوست من ۵ تا دخترن انقدرم باهم خوبن ک 

خداتو شکر کن مثل من نیستی توی عقد😭

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

۳۸سالم هستخودم شهر غریب هستم گفتم دخترم یه آبجی داشته باشهکه خدا نخواست سه تاش پسر شدببینم این چی می ...

عزییییزم ایرادی نداره 

ان شا الله که این دختره 🌻

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
منم حس میکنم باردارم و تو عقدم از الان از غصه ی سقط کردنش دارم میترکم اگ باردار بودی ب هیچی و هیچکس ...

والا خوب حواستو جمع میکردی....ماهم تو عقد رابطه داشتیم ولی با نهایت احتیاط و حواس جمعی

کل سال در حال خوندن کتابها هستمباهاشون کارمیکنمظهر ها بجای استراحت با توپ باهاشون بازی میکنمبد نیست ...

ببین تربیت مسئله دیگه ایه ها

منظورم این نیست که بازی کنی باهاشون

توروخدا رو روش های پیشگیریتون کار کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مبارکت باشه. به هیچ کس ربطی نداره که چند تا بچه داری. مگه اونا خرجشو میدن یا میخوان بزرگش کنن که برات نظر میدن؟

اگه قبل بارداریت سوال میکردی ازشون حق داشتن نظر بدن ولی الان که بارداری کسی نباید به خاطر سبک زندگیت که انتخاب خودته دلتو بشکنه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین تربیت مسئله دیگه ایه هامنظورم این نیست که بازی کنی باهاشونتوروخدا رو روش های پیشگیریتون کار کنی ...

بچه ها چندتا باهم بزرگ بشن

تربیتشون بد نمیشه

بچه ها قوی بار میان

نازک نارنجی نمیشن

تجربه خودمه

من از ی هانم مهاجر شنیدم تو المان اونایی ک ازدواج میکنن چهار پنج تا بچه میارن. 

بقیه حق دخالت ندارن چهار بار جواب بده بشینن سر جاشون‌. بگو دلم خواست بچه دوست دارم پولشم دارم تو زندگی بقیه چرا دخالت میکنید شما دوس نداری بچه نیار.

لذت ببر از زندگیت اونجور ک خودت نیخوای باش تخت تاثیر مردم نباش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣