مهربون1366 مدیر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 1908 عنوان حس میکنم باردارم دارم میمیرم | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 49 پست ۴تابچه دارمازترس زبان مردم دارم میمیرموضع مالی بد نیستزایمان آسانمخیلی بچه دوست دارمشوهرم سکوت میکنه نمیدونم ناراحته یا خوشحالولی اطرافیانم سربچه چهارمم خیلی اذیتم کردن باحرفهاشونحتی بعدتولدشون 1404/05/28 | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون1366 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 1908 مهم رضایت خودت هست خودت راضی هستی بقیه مهم نیستن ما خودمون چهار تا خواهر و برادر بودیم هممون هم دهه ... جدی گفتیخدا بهت بیشتر بدهثروت خوبهبشرطی که صرف فخر فروشی نشهمن خداروشکر ی پولی میاد دستم هم دست ی نیازمند میگیرمهم خودم استفاده میکنماصلا فکر این نیستم که دوتا را چهارتا کنممیخورم و میبخشم تا فردا هم خدا بزرگه
bahar2025 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1778 مرسی حواسم هست تازه من تنبلی تخمدان داشتم و دارم فکر نمیکردم انقدر الکی باردار بشم شوهرم از من بیشتر ... عزیزم از کجا میدونید تنبلی داری؟ شدید هست یا نه؟ قرص درمانی هم مصرف کردی؟ چون منم تنبلی دارم و یکساله ازدواج کردم الان تو اقدامم
khanumii85 عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 899 عزیزم از کجا میدونید تنبلی داری؟ شدید هست یا نه؟ قرص درمانی هم مصرف کردی؟ چون منم تنبلی دارم و یکسال ... من پارسال ۳ ماه پریود نشدم دکتر برام سونو نوشت رفتم سونو گفت تنبلی خفیف داری ولی الان حس میکنم شدید شده یدوره قرص دوفاستون خوردم دیدم فایده نداره دیگ نخوردم امیدوارم باردار بشی زودتر نگران نباش تنبلی نازایی نمیاره فقط سخت تر باردار میشی كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
bahar2025 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1778 من پارسال ۳ ماه پریود نشدم دکتر برام سونو نوشت رفتم سونو گفت تنبلی خفیف داری ولی الان حس میکنم شدید ... ممنون عزیزم در دعای قشنگت❤️🌹
dokhtarturk عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 2286 مهم رضایت خودت هست خودت راضی هستی بقیه مهم نیستن ما خودمون چهار تا خواهر و برادر بودیم هممون هم دهه ... شغل باباتون چیه