2777
2789

خانما زایمان دارن کارای خونه دارن رسیدگی به بچه دارن و همین باعث میشه از مردا شکسته تر بشن و کلا دخترا زودتر به بلوغ و تکلیف میرسن و پسر ۳۰ ساله همون دختر ۲۰ سالست و زنا تو پنجاه سالگی دیگه شکسته شدن از جدا بشه کسی اون سن دیگه امیدی به ازدواجش نیست ولی مردای ۶۰ ساله هم هنوز خواهان دارن و مردا تا همیشه میتونن بچه دار بشن ولی زنا نه نهایت تا چهل پس اگه زود دخترا رو شوهر بدن برا خودشونم بهتره شوهرشون نمیتونه سر اینکه شکسته شدن یا بچه دار نشدن و جذاب نیستن ولشون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای مزخرف و چرت و پرت زن ستیزانه

یکم تحقیق کنید

اتفاقا مردا نمیتونن تا همیشه بچه دار بشن

مردای سن بالا ریسک شدید دارن که اولا ازواسپرم باشن یعنی اسپرمشون کم باشه، بعد تحرک اسپرم شدیدا پایینی دارن که باروری رو سخت میکنه و از همه بدتر احتمال اوتیستیک و سندروم داون بچه رو شدیدا بالا میبره اسپرم پیر

هر زنی که ازدواج میکنه قرار نیست بچه دار بشه و شکسته بشه

در عین حال قرار نیست کل کار خونه رو انجام بده و در عین حال با چنگ و دندون شوهرشو نگه داره

برای خودتون ارزش قائل باشید و زندگی کنید و سن پایین ازدواج نکنید که عمرتونو هدر یه گنده بک زن ستیز کنید

توی سن بالاتر با جایگاه اجتماعی بهتر با مرد بهتری ازدواج کنید که شما و حقوقتون رو به رسمیت میشناسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ازدواج به موقعش خوبه نه زود نه دیر چه برای زن چه مرد 

البته این نظر من درمورد کسایی که قصدشون بچه دار شدن

وگرنه آدم تا وقتی زنده و سرپاست می‌تونه ازدواج کنه 

درمورد شکسته شدن الان دیگه خانم ها تهش میخوان یه بچه یا زیادی دو تا بیارن

با این همه عمل زیبایی و رسیدگی به پوست و مو تا سنبالا خوب می مونن

درمورد اینکه مردها تا سنبالا میتونن بچه دار بشن 

ولی آیا میتونن پدر با حوصله ای هم باشن

یه پدر ۶۰ ساله می‌تونه برای بچه تازه به دنیا اومده مثل یه پدر ۳۰ باشه؟

انگار یه خانم دهه سی  یا شاید دهه بیست اینارو نوشته

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…