2777
2789
عنوان

با یکی آشنا شدم که خلافکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 58 پست
نمیدونم.شایدم نکنم.اگه رفته باشه زندان تا سه سال دیگه بخواد بیاد به نظرت دیر نیست؟

خدایاااا دخترامون و شفا بده😐😐من هرکی دورم بود کلی حرف بارم میکردن مگه خری حتی با همچین ادمی حرف میزنی کلی نصیحت میکردن بعد تو میخوای باهاش ازدواج کنی؟؟من بابام بفهمه با همچین ادمی بودم سکته میکنه

چون‌ بعد مدت ها یکی پیدا شد که واقعا دوستم داشت.شانس منه دیگه.

قشنگ مشخصه اعتماد به نفس اصلا نداری چون میگی دیگه کسی مثل این نیست عاشقم باشه.. تو انگار منی منم با ابنکه این همه بد بود بازم میگفتم چون دوسم داره باهاش میمونم حتی یه مدت فکر ازدواج باهاش رو داشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونوادش منو نمیشناسن.ما خودمون صیغه خوندیم اونم تا چند روز دیگه تموم میشه.قرار بود موقع خواستگاری من ...

چه بد 

یه مدت صبر کن 

ولی به نظر من با این آدم آینده نداری 

هزار تا اتفاقه 

دُخت شیرازیم 😎        

قشنگ مشخصه اعتماد به نفس اصلا نداری چون میگی دیگه کسی مثل این نیست عاشقم باشه.. تو انگار منی منم با ...

هرکی اومد سر راهم.یا اراذل و اوباش بود یا معتاد یا مواد فروش.یه خلافی داشت.ولی این واقعا دوستم داشت.

چه بد یه مدت صبر کن ولی به نظر من با این آدم آینده نداری هزار تا اتفاقه

میدونم.این مدت خیلی اذیت شدم.نمیدونم چیکار کنم.شاید اگه یه روزی باهام تماس گرفت دیگه جوابش رو ندم.دلم خیلی گرفته.اینم فقط یه خاطره میشه توی گذشته.

من تنها زندگی میکنم.وضع مالیم هم زیاد خوب نیست.

خو  بخاطر همینه اعتماد به نفس نداری..خواهش میکنم ازت به عنوان کسی که یه روز جای تو بودم و قشنگ درکت میکنم لطفا ادامه نده تمومش کن بعدا خیلی بد پشیمون میشی