پدرم رو درآورد.میگه دوستم داره.این باری که خلاف کرد میگه من به خاطر تو اینکارو کردم که زودتر بریم سرزندگیمون.گفتم نمیخوام.اگه اینجوری میخوای پولدار بشی من نمیخوام.چقدر من بدبختم.
نمیدونم.شایدم نکنم.اگه رفته باشه زندان تا سه سال دیگه بخواد بیاد به نظرت دیر نیست؟
خدایاااا دخترامون و شفا بده😐😐من هرکی دورم بود کلی حرف بارم میکردن مگه خری حتی با همچین ادمی حرف میزنی کلی نصیحت میکردن بعد تو میخوای باهاش ازدواج کنی؟؟من بابام بفهمه با همچین ادمی بودم سکته میکنه
چون بعد مدت ها یکی پیدا شد که واقعا دوستم داشت.شانس منه دیگه.
قشنگ مشخصه اعتماد به نفس اصلا نداری چون میگی دیگه کسی مثل این نیست عاشقم باشه.. تو انگار منی منم با ابنکه این همه بد بود بازم میگفتم چون دوسم داره باهاش میمونم حتی یه مدت فکر ازدواج باهاش رو داشتم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خو بخاطر همینه اعتماد به نفس نداری..خواهش میکنم ازت به عنوان کسی که یه روز جای تو بودم و قشنگ درکت میکنم لطفا ادامه نده تمومش کن بعدا خیلی بد پشیمون میشی