2777
2789
ویپاد بدون سود و اینکه بدون وثیقه و ضامن و بستگی به مقدار تراکنشت در ماه داره خواستی ک د دعوت مو مید ...

من میخام سریع ۲۰۰ میلیون اینا وام بگیرم... میشه؟ چندماه باید توش فعالیت داشته باشم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

من میخام سریع ۲۰۰ میلیون اینا وام بگیرم... میشه؟ چندماه باید توش فعالیت داشته باشم

نه به این زودی خب ۲۰۰ میلیون نمیده 

از یک میلیون شروع میشه مثلا شما یک میلیون وام میگیری پرداخت میکنی باز دو میلیون میگیری خرج میکنی و باز پرداختش میکنی و الا آخر

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به این زودی خب ۲۰۰ میلیون نمیده از یک میلیون شروع میشه مثلا شما یک میلیون وام میگیری پرداخت میکنی ...

اون ب دردم نمیخوره ممنونممم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اون ب دردم نمیخوره ممنونممم

بانک رسالت اگه شخص مورد اعتمادی قصد فروش امتیاز وامش داره میتونی ازش بخری هر ۱۰۰ میلیون رو ۱۴۵۰۰ الی ۲۰ میلیون قیمت متفاوت و توافقی میفروشن 

اقساطش ده ماهه مثلا وام ۱۰۰ میلیونی قسطش ماهی ۱۰ میلیون اگه بخوای اقساطش بلندمدت باشه از مبلغ وامت کم میشه که ارزش نداره