2777
2789
عنوان

روده هام به هم ریخته

99 بازدید | 15 پست

بچه ها من الام دو سال که اسهال مزمن دارم یعنی همیشه نه بعضی روزها خیلی بدترم و گلا به روتون دفع مکرر دارم هموروئید داخلی هم دارم رفلاکس معده ترش کردنم دارم که دو ساله امپرازول میخورم تا میخورم اروم ترم تازگی پا درد داشتم ازمایش خون دادم فریتینم شده ۱۰ و گفت خیلی کم خونی فقط قرص اهنو شروع کردم تا چند روز پیش که نشسته بودم یهو یه کم حالم ریخت بهم رفتم دستشویی دیدم لباس زیر بهش خونه قرمز دستمال کشیدم دیدم از پشتمه از ترسم رفتم فوق تخصص گوارش گفت هم کم خونی هم خون ریزی دیدی هم دفع  مکرر و شل داری باید کلونوسکوپی و اندوسکوپی بشی نوبت داده بهم واسه ششم شهریور ولی من خیلی میترسم همش میگم نکنه سرطان روده داشتم و پشت گوش انداختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سرطان نیست،من همه مشکلات تورو دارم فقط بجای اسهال،یبوست مزمن دارم،روده گلا خیلی حساسه و خیلی هم‌دیر خوب میشه و دیر به دارو جواب میده،ازمایشایی ک دکتر گفته رو بده که خیالت راحت بشه

نه عزیزم سرطان نیست،من همه مشکلات تورو دارم فقط بجای اسهال،یبوست مزمن دارم،روده گلا خیلی حساسه و خیل ...

وای مرسی که ارومم کردین یعنی روده تحریک پذیر؟ انقدر ترسیدم که چند روزه از استرس بدترم شدم من قبلا گاهی اوقات دلپیچه داشتم الان شده هرروز

وای مرسی که ارومم کردین یعنی روده تحریک پذیر؟ انقدر ترسیدم که چند روزه از استرس بدترم شدم من قبلا گا ...

قربونت،تشخیصو بذار برای دکتر ،ولی روده کلا عضو حساسیه استرس هم خیلی روش تاثیر داره،هرچی بیشتر استرس بکشی بدتر میشی

قربونت،تشخیصو بذار برای دکتر ،ولی روده کلا عضو حساسیه استرس هم خیلی روش تاثیر داره،هرچی بیشتر استرس ...

من از بعد زایمان پسرم بچه دومم شروع شد تو بارداری فهمیدم تک کلیه اس وقتی هم بدنیا اومد فشار های عصبی بدی روم بود واسه ازمایش ها و کاراش فکر میکنم ریختتم بهم