2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چه اسمی خوبه

این اسما برای دهه هفتادی هاست

خب یه بچه چرا باید اسمش امین و سبحان باشه

اسمای خیلی خیلی زیبا و دهن پرکنی هست

یه بچه یه ساله دیدم اسمش ابراهیم بود ..باور کنید ظلمه به بچه اسم ارتباط مستقیم با اعتماد به نفس داره

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
این اسما برای دهه هفتادی هاستخب یه بچه چرا باید اسمش امین و سبحان باشهاسمای خیلی خیلی زیبا و دهن پرک ...

اره ابراهیم که خیلی قدیمی ولی خب اسمای الانم که مثلا مد هستن قشنگ‌نیست تلفظشون 

اره ابراهیم که خیلی قدیمی ولی خب اسمای الانم که مثلا مد هستن قشنگ‌نیست تلفظشون

حتما نباید اسمای جلف باشه

من خودم باشم حتما اسم یکی از شخصیت های اصیل ایرانی رو انتخاب میکردم..حالا جدا از کوروش و داریوش عزیز😅اسم های زیبا تری دارن بقیشون

یا مثلا تو گویش های مختلف کشورمون اسم هایی وجود داره که علاوه بر زیبایی و اوای قشنگشون معنی های عمیقی پشتشونه واقعا قدیمی هم نمیشن

من الان با اسمم واقعا اعتماد به نفس میگیرم با اینکه جلف نیست اما خیلی زیباست و همه بهم میگن پس همیشه ممنونم از بابام که تو انتخاب اسمم دقت کرد

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش