2777
2789

از آینده ناامیدم 

از زمان حال بدم میاد 

اصلا حس سرگردونی دارم 

دست و دلم به آشپزی و تمیز کردن خونه نمیره

تو رو خدا راهنماییم کنید😞

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کسیو ندیدم که برا چیزی ذوق کنهشایدم خودم یه جوری شدم که نمیبینم نمیدونم 😕💔

روزگار به کام مردم تلخ کردن خدا ازشون نگذره 

جونیمون سوخت

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

چیشده عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دلم نمیاد حتی به شوهرم بگم چه حسی داره 

توی سختی روزگار سخت تلاش می‌کنه 

با هزار نفر سروکله میزنه 

بعد من زیر کولر بیام براش غر بزنم 

اصلا داغونم نمی‌دونم چیکا کنم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

چیشده عزیزم

ممنون عزیزم اومدی 

شما همیشه راهکار خوبی میدید💐

از آینده ناامیدم عزیزم 

خونه ندارم میگم این همه سال داریم تلاش میکنیم 

سفر مورد علاقه مون نرفتیم لباس مورد علاقه مون نپوشیدیم

الان میبینم کل جونیم گذشت 

میبینم به هیچ جا نرسیدم 

خستم ناامیدم کلافم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

ممنون عزیزم اومدی شما همیشه راهکار خوبی میدید💐از آینده ناامیدم عزیزم خونه ندارم میگم این همه سال دا ...

چرا یکی از روز اول با کمک به همه چیز میرسه 

یکی مثل ما عمر و جونیش می‌ره 

تلاش به جایی نمی‌رسه 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

ممنون عزیزم اومدی شما همیشه راهکار خوبی میدید💐از آینده ناامیدم عزیزم خونه ندارم میگم این همه سال دا ...

قربونت برم عزیزم لطف داری 

نه گذشته باید تو فکرمون باشه و نه آینده 

چون هردوشون اتفاقات نامعلوم بودن و هستن عزیزم ، چه خبر داریم از آینده که کجاییم؟چیکارمیکنیم؟کیاهستن کنارمون؟چه جایگاهی روداریم؟ و و و… 

تو زمان حال زندگی کن گلم الان برات مهم باشه که چطوربگذره که چیکار کنی فدات شم هنوز فرصت زیاده هیچکس از اول زندگی همه چیز رو نداشته اما هرچیزی به وقتشه هرچیزی یه زمانی داره زمان حال رو زندگی کنی بردی 

اندک اندک…مثلا چه میدونی عزیزم تو این سه سال خونه میگرفتین اما اتفاق ناگواری از سمت همون خونه براتون میوفتاد؟ 

زندگی همیشه اونطور که میخواهیم نیست 🤍 یه وقتایی باید با خیلی از چیزایی که از ته دلمون میخواهیم و نمیشه کنار بیاییم 

سفر نمیری عزیزم چون میگی شرایطش رو نداریم اما بهم بگو هفته ای یکبار وقت میزارین با همسرت و بچه هاتون برین بیرون طبیعتی چیزی آب و هوایی عوض کنین؟ 

یا مثلا میگی لباس مورد علاقم رو نپوشیدم از چند ماهِ قبل براش برنامه ریزی کردی ببینی واقعا میتونی مورد علاقت رو بخری یا نه؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

قربونت برم عزیزم لطف داری نه گذشته باید تو فکرمون باشه و نه آینده چون هردوشون اتفاقات نامعلوم بودن و ...

حرفات حالم خوب تر کرد خدا خیرت بده💖💐

آره بنده خدا همسرم خیلی تلاش می‌کنه برای خوشحالی من 

هر موقع یکم توی خودم بودم برده کافه و رستوران و شهربازی 

نسبت به اطرافیان تقریبا هفته ای دوبار کافه برای بستنیو.....

ته ته نشه جایی بریم دور ماشینی بهمون میده 

حس میکنم مشکل خودم هستم و افکار پریشون تر خودم......

عزیزم برای برآورده کردن لباس صد در صد توانایی مالیش دارم اون که علاقه دارم بگیرم

اما به خودم سخت گرفتم و گفتم باشه این مدت از هزینه هام کم کنم زودتر خونه دار بشم 

اما چشم روی هم گذاشتم دیدم سالها گذشت و به هدفم نرسیدم و من موندم و پا گذاشتن روی دلم 

نمیگم خیلی از خودم زدم نه...........

لیزر میرم.......روتین پوستی میگیرم.........فقط سر لباس دست پایین گرفتم...........

بخاطر همین طلا بیشتری گرفتم........

همین الان نزدیک دوازده میلیون مخفی دارم که گفتم باشه طلا بگیرم برای آینده مون.................

می‌دونی همین فکر به اینده غرقم کرد.......

توی فشار روحی گذاشتم............

با همسرم صحبت کردم گفت اشتباه میکنی.....گفت کفش و لباس که دوست داری بگیر.......ماهیانه بهم میداد الان گفت فقط باشه برای خودت............

حالم بهتر شد.......

تصمیم گرفتم پولم باکس بندی کنم برای خودم......

درصد لباس....درصد لیزرم....درصدی.....

که توی امورات شخصی خودم بیست باشم..............

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

حرفات حالم خوب تر کرد خدا خیرت بده💖💐آره بنده خدا همسرم خیلی تلاش می‌کنه برای خوشحالی من هر موقع یک ...

خداروشکر حالت بهتر شد عزیزم❤️

خب پس قشنگم ببین سفر نمیری ولی هر هفته میری بیرون همسرت بهت اهمیت میده میبرتت کافه و جاهای دیدنی 

به لباست به کفشت به خورد و خوراکت بهداشتت و آرایشت و همه و همه اهمیت میده 

حس میکنم زیاد وسواس آینده رو داری درسته؟ چرا خودمراقبتی نمیکنی قشنگم این حس ها برطرف بشه به خودت آسون بگیری ؟ مدیتیشن کن اینطوری حالت خیلی خوب میشه گره های ذهنت باز میشه زیاد فکر نمیکنی 

اگه میگی دارم پس عزیزم برای خودت هر 6 ماه یه لباس خوب و برند بگیر تا دو سه سال میره برات

سخت نگیر عزیزم درک میکنم دوست داری هرچی زودتر خونه دار شی ولی به چه قیمت؟به قیمت جوونیت؟به قیمت حال بدت؟به قیمت افسردگیت؟ 

شل بگیر عزیزم برای همه چی برنامه بریز هرچیزی به جای خودش و زمان خودش 

خداروشکر حالت بهتر شد عزیزم❤️خب پس قشنگم ببین سفر نمیری ولی هر هفته میری بیرون همسرت بهت اهمیت میده ...

بله متاسفانه حساسیت زیاد در همه چیز 

روی آینده حساس هستم 

استرس یکم بالاست 

گفتید برای کنترل استرس باید چیکار کنم❓

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

خداروشکر حالت بهتر شد عزیزم❤️خب پس قشنگم ببین سفر نمیری ولی هر هفته میری بیرون همسرت بهت اهمیت میده ...

راجب خرید خیلی پولدار نیستم اما ماهیانه سه تا پنج تومن برای رسیدگی به خودم میده و تمامی خرج هام پای خودش 

بنظرت شیش ماهی یکبار کافیه❓

کم نیست❓

یا چطور تکراری بپوشیم❓

اهل برند خریدن نیستم چون دلم زود میزنه 

اما گفتم مثلا هر فصل دو دست لباس بگیرم یک دست روزمرگی یک دست مهمونی 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍