2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

313 بازدید | 45 پست

چند ماهه به اصرار شوهرم از کار اومدم بیرون

همش تو خونم اعتماد بنفسم گرفته ازم 

دیگه نمیزاره جایی برم سرکار 

انقدر تو خونه موندم ک اصلا دیگ دوست ندارم پامو از خونه بزارم بیرون حتی دیگ شبا بعداز کارش هم نمیخوام برم بیرون شوهرم میگ بریما ولی من میگم درس دارم (بااینک خوندم)

دانگشاهم پیام نوره غیر حضوری 

چیکارکنم 

کلاس زبان برم ؟ باشگاه دوست ندارم

🥰😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳نمیزارههههههههههمیخواستم برم دستیار دندانپزشک

وا سنت کمه

از الان میخوای خونه دار باشی تا اخر عمر؟

تهش یه سال دیگه با بچه پاگیرت میکنه خواهر

از من میشنوی برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه،اعتماد به نفس بیشتری هم داری

تو این سن ندیدی دخترا چقدر مستقلن؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

شاید مامان بابات گفتن زن و شوهری خودشون تصمیم بگیرن یا دوستات گفتن شاید بهشون بگی حسود ولی بزار من آدم بده باشم و بهت بگم خاک تو سرت که بخاطر شوهرت درستو ول کردی پس فردا شوهره میره ولی کارت نمیره مدرک دانشگاهی نمیره بدنی که با ورزش ساختی نمیره

شاید مامان بابات گفتن زن و شوهری خودشون تصمیم بگیرن یا دوستات گفتن شاید بهشون بگی حسود ولی بزار من آ ...

Shima katozian core:

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وا سنت کمهاز الان میخوای خونه دار باشی تا اخر عمر؟تهش یه سال دیگه با بچه پاگیرت میکنه خواهراز من میش ...

منی ک به بچه فکر نمیکردم

الان منتظرم اوضاعمون اکی شه بیارم🙂

نمیزارههههه خواهرررر نمیزارههههههههههههههه 

کار رو فقط دولتی و بانکداری و مسئعول و. مدیر و معلم میدونه 

قبلا منشی دفتر بیمه بودم چندسال کارمم خیلس خوب بود همه نوع بیمه ای صادر میکردم تو کارم خیلس فرز و سریع بودم اوردم از کار بیرون 

بهم درخواست شد جای دیگ برم سرکار نذاشت

🥰😇

منی ک به بچه فکر نمیکردمالان منتظرم اوضاعمون اکی شه بیارم🙂نمیزارههههه خواهرررر نمیزارهههههههههههههه ...

نمیدونم

ولی سنت خیلیی کمه و جای پیشرفت خیلیی زیادی داری

حیف نکن خودتو

پس خودتم تو همین خط هایی و باز هم این کارو کردی

چیکار کردم؟

شاید مامان بابات گفتن زن و شوهری خودشون تصمیم بگیرن یا دوستات گفتن شاید بهشون بگی حسود ولی بزار من آ ...

میتونستی بدون بی احترامی بگی بهم.

من دارم همچنان درسم میخونم ترم ۵ دانشگاه هستم

🥰😇