2777
2789

سنگ پای قزوین کم میاره پیش این خب 

چندساله هی میاد خونم ولی بدش میاد ما بریم 

بارها بی دعوت و با دعوت اومده خورده ریخته رفته 

فقط می‌خواد خودش بیاد 

جدیدا هم یاد گرفته بچشو بهونه میکنه میگه بچم گفته بریم خونه زن عمو 

بعد مثلا دیروز یکی نذری داده بود گفت به اینام بدین بچه ی من رفت نذری رو بده بهشون اینم در خونه رو باز نکرد فقط گفت بذار تو حیاط کلید خونه نمی‌دونم کجاست بعد که پسرم اومد از حیاطشون بیرون،دودقیقه بعد سریع درو باز کرد  

دوهفته نمیشه اومدن خونم دوباره دیروز برگشته میگه چهارشنبه میایم خونتون! 

گوشیو جواب ندم از حیاط صدا میزنه حرف میزنه 

دفعه پیش اومدن بخدا قرآن ۱۲ سال پیشم نو بود برا عروسیم بود حتی بچه های خودم خراب نکرده بودن،بچش نشست جلد قرآن رو کامل تیکه تیکه کرد یهو دیدم یعنی آتیش گرفتم بخدا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

خب هروقت خواستن بیا بگو جایی دعوتیم نمیتونم یا مریضم حالم خوب نیست ب هر دلیلی راهشون نده دوبار ک ندی می‌فهمه خوشت نمیاد

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

ماکارونی گذاشتم پررو پررو میگفت عه سیب زمینی کم گذاشتی؟؟اخه من به پسرم همیشه سیب زمینی میدم 

سیب زمینی ریخت تو پیاله همینجوری داد دست پسرش که بدون چنگال بخوره سریع چنگال دادم دستش 

بچش کابینتامو دو سه بار ریخت بیرون ابسرد کن یخچال و سطل اشغال خونم شده بود اسباب بازیش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک بگو برا یه بچه زورت اومده درو بازکنی که نکنه پاشو بزاره خونت فلانی ۱۲ ساله فقط شما اومدی ما رنگ خونتو ندیدیم هر رفتی یه امدی داره اگه میخای رفت امد باشه ۱۲ سالم نوبت ماس که بیایم خونت وگرنه شرمنده ...

اجازه نده سواستفاده کنه بگو شرمنده شرایط مهمون داری ندارم.. با بگو اره پسر منم میگه بریم خونه زن عمو ولی هربار میپیچونی از این به بعد منم میپیچونم

اومد پشت در،در رو باز نکنید.

خودش هم تیکه تیکه کرد نه جواب بدید نه در باز کنید. به نظر همسایست اره؟ پس ادم مهمی هم نیست راحت قطع رابطه کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

آدمی که انقد پرروئه باهاش باید رُک حرف بزنی، بگو فلانی جان از قدیم گفتن رفت و آمد، اینجوری نیست که فقط شما بیای، یه وقتم دعوت کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خب هروقت خواستن بیا بگو جایی دعوتیم نمیتونم یا مریضم حالم خوب نیست ب هر دلیلی راهشون نده دوبار ک ندی ...

دفعه ی پیش گفت میام گفتم خونم بهم ریخته 

یهو دیدم ساعت ۹ شب اومده میگه میخوام بیام ببینم خونت چجوریه مگه؟!یه ذره میشینم میرم 

اومد یه ساعت موند 

دوباره دوروز بعدش پاشد اومد شام موند 

دیگه شوخی شوخی بهش بگو جاری جون چرا هروقت میام خونه ات میپیچونی؟؟ دفعه دیگه منم از خودت یادت میگیذم ...

میدونی درد چیه 

من اصلا اولا از این آدم متنفرم اصلا دوست ندارم رفت و آمد کنم یا خودم برم خونش 

بعد همیشه با خودم فکر می‌کنم من نرفتم و این اینقد پررو شده همش میاد،اگه من یبار برم قطعا اون بیشتر میاد 

دفعه ی پیش گفت میام گفتم خونم بهم ریخته یهو دیدم ساعت ۹ شب اومده میگه میخوام بیام ببینم خونت چجوریه ...

وقتی بگی نیستم دیگه واسه کی میاد؟ یا واقعی برین بیرون حتی اگر شده لامپارو هم خاموش کنید فک کنه نیستین

بعدم توهم همینجور یهویی برو خونش اگ راهت نداد بگو رک ک تو چرا همش خونه مایی ولی نمیزاری ما بیایم؟؟

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

رک بگو برا یه بچه زورت اومده درو بازکنی که نکنه پاشو بزاره خونت فلانی ۱۲ ساله فقط شما اومدی ما رنگ خ ...

عوضی دفعه ی پیش جلو شوهرم و شوهر خودش میگفت اره قراره دعوتتون کنم فسنجون بپزم و … 

الان دوباره میگه من میام خونت!!😐 

اومد پشت در،در رو باز نکنید.خودش هم تیکه تیکه کرد نه جواب بدید نه در باز کنید. به نظر همسایست اره؟ پ ...

جاریمه 

همسایه هم هست 

یهو ایفون میزنه ایفون منم خرابه تصویر نشون نمیده 

آدمی که انقد پرروئه باهاش باید رُک حرف بزنی، بگو فلانی جان از قدیم گفتن رفت و آمد، اینجوری نیست که ف ...

سری پیش که اومدن جلو شوهرم و شوهر خودش بلند بلند گفت میخوام هفته ی بعد دعوتتون کنم فسنجون بذارم! 

بعد الان خودش دوباره خودشو دعوت کرده خونه ی من 

سری پیش که اومدن جلو شوهرم و شوهر خودش بلند بلند گفت میخوام هفته ی بعد دعوتتون کنم فسنجون بذارم! بعد ...

دیگه واقعاً از قصد یه کاری کن قهر کنه بره دیگه نیاد 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...