2777
2789
عنوان

میگن به کسی رو ندین یعنی چی❓من الان چجور به این رو ندم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
وقتی بگی نیستم دیگه واسه کی میاد؟ یا واقعی برین بیرون حتی اگر شده لامپارو هم خاموش کنید فک کنه نیستی ...

یه چیزی بگم شاید خنده دار باشه 

ولی بخدا چندبار شده تو خونه چهاردست و پا راه رفتیم که فکر کنه نیستیم طبقه پایین ماست خونشون 

از همه چی خبر داره 

مگر اینکه بگم مامانم اینجاست

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
جاریمه همسایه هم هست یهو ایفون میزنه ایفون منم خرابه تصویر نشون نمیده

میتونی عین خودش رفتار کنی تا کلافه بشه و بفهمه کارش بده. اگه هم راهت هم نداد همین رو بکن بهونه و بگو فلانی من اومدم خونت راهم ندادی دیگه دوست ندارم بیای

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم شاید خنده دار باشه ولی بخدا چندبار شده تو خونه چهاردست و پا راه رفتیم که فکر کنه نیستیم ...

اوه خب پس همش بگو مامانم اینجاست یا کس دیگه ای مثلا بگو دوستامن خوششون نمیاد غریب بیاد تو جمعمون 

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اوه خب پس همش بگو مامانم اینجاست یا کس دیگه ای مثلا بگو دوستامن خوششون نمیاد غریب بیاد تو جمعمون

اره یه چندبار میخوام بگم مامانم اینجاست 

اتفاقا بهش فکر کردم میخوام اونقد بگم مامانم اینجاست یا ابجیم اینجاست که آخر بگه عه مامانت هرروز خونتونه؟منم قشنگ جوابشو بدم شاید حساب بیاد دستش دیگه نیاد 

اره یه چندبار میخوام بگم مامانم اینجاست اتفاقا بهش فکر کردم میخوام اونقد بگم مامانم اینجاست یا ابجیم ...

آره یا میتونی خیلی رک بگین میشه اینقد نیای اینجا؟ چه معنی میده هرروز تلپ بشی خونه ما مگه خودت خونه و زندگی نداری؟ بگو ببخشید ولی همونجور ک خودت ما رو راه نمیدی البته بگو مشتاقم نیستم ببینمت ماهم تصمیم داریم دیگه درو باز نکنیم از روت! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

آره یا میتونی خیلی رک بگین میشه اینقد نیای اینجا؟ چه معنی میده هرروز تلپ بشی خونه ما مگه خودت خونه و ...

زبون ندارم که لالم

اینجور وقتا کلا نمیتونم این مدلی حرف بزنم 

انقد دوست داشتم مثل بعضیا حاضر جواب بودم سریع طرفو سر جاش مینشوندم 

زبون ندارم که لالماینجور وقتا کلا نمیتونم این مدلی حرف بزنم انقد دوست داشتم مثل بعضیا حاضر جواب بودم ...

آره واقعا منم خیلی وقتا اینجورم🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی یه چی بگم برامن جواب داد به بار خیلی عاصی شدم از اومدن یکی تو گوگل زدم نوشت ۹تا کوثر بخونید من یکی دوبار ک قرار بود بیان خوندم باورت میشه نیومدن؟ یعنی یه اتفاقی می‌افتاد جور نمیشد بیان برامن جواب داد حالا نمیدونم واقعا اگر دوست داری امتحانش کن شاید جواب داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی یه چی بگم برامن جواب داد به بار خیلی عاصی شدم از اومدن یکی تو گوگل زدم نوشت ۹تا کوثر بخونید من ی ...

اینو قبلا شنیدم  

بعد من قبل این جاریم هر وقت اینو میشنیدم خندم میگرفت میگفتم مگه میشه یکی انقد کنه و مزاحم باشه که براش قرآن بخونیم ؟؟ 

ولی الان با تمام وجودم درک می‌کنم و مرسی که یادم انداختی 

حتما حتما امتحان می‌کنم امیدوارم جواب بده شر این آدم از زندگیم کم شه 

اینو قبلا شنیدم بعد من قبل این جاریم هر وقت اینو میشنیدم خندم میگرفت میگفتم مگه میشه یکی انقد کنه و ...

قربونت ان‌شاءالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عوضی دفعه ی پیش جلو شوهرم و شوهر خودش میگفت اره قراره دعوتتون کنم فسنجون بپزم و … الان دوباره میگه م ...

بگو شرمنده فعلا شرایط میزبانی ندارم ... خودت رو میدی حتی راضی نشده بچت پاشو بزاره خونش بعد خودشو و بچش تلپ میشن خونتون ... بگو سرم درد میکنه شرایط میزبانی ندارم میخام بخوابم