2777
2789
عنوان

ای کاش منم قبول میشدم

185 بازدید | 29 پست

اونوقت الان خوشحال بودم 

باورم نمیشه باز شکست خوردم 

چرا زندگیم همش شکسته از سر تا پاش این بار پنجه شکست میخورم حتی تو ازدواج هم 

دلسرد و ناامید شدم😅💔 

رگ دستم از دیروز باد کرده و کبود شده از فشار عصبی 

امید داشتم قبول بشم بلکه از این نداری رها بشم بلکه وضعیتم خوب بشه الان که میبینم هیچ هرروز بدتر از دیروز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میدونم خیلی سخته من خودم هم دوبار توی آزمون مهم شکست خوردم مجدد بلند شدم دارم میخونم بخون برای ...

گفتنش اسونه ولی عملش سخته

من دوسال خوندم و تلاش کردم قید همچی رو زدم نه سفری ن بیرونی ن مهمونی تا جایی که حس کردم دیگه افسردگی گرفتم از خونه😀ولی باز نشد

فداتشم مهربونم مرسی که درکم می‌کنی💔🙃

خواهش میکنم.منم ۵بار تو کنکور شکست خوردم😔یادم نمیره نتایج که اومد اشک همینجوری از چشمام میرفت و زل زده بودم به کلمه مردود که تو‌کارنامم بود...

باورم نمیشد این من بودم که اینهمه داشتم زجر میکشیدم؟این من بودم که تک تک آرزوهام به باد رفته بود؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

گفتنش اسونه ولی عملش سختهمن دوسال خوندم و تلاش کردم قید همچی رو زدم نه سفری ن بیرونی ن مهمونی تا جای ...

عزیزم من عروسی خواهرم نرفتم! دراین حد

خودمو زندونی کرده بودم

وقتی نتایج اومد حرم امام رضا بودم

ب حدی زار میزدم که خادم اومد پیشم گفت ما مشاور زناشویی داریم اگه نیاز داری

فکر کرده بود می‌خوام طلاق بگیرم 😄

چه میشه کرد... بدبیاری زیاد آورده بودم ولی خب درست هم برنامه ریزی نکرده بودم

امسال میشم physiatrist :)
خواهش میکنم.منم ۵بار تو کنکور شکست خوردم😔یادم نمیره نتایج که اومد اشک همینجوری از چشمام میرفت و زل ...

💔ارادت قابل تحسینه 

۵بار کم نیست ۵بار یعنی ۵سال از عمر تو گذاشتی برای کنکور 

ولی قبول داری کنکور ناعدالتی هایی داره حس میکنم میکنم رقابت با اینا فایده نداره 💔

الان تونستین به هدفتون برسین؟

💔ارادت قابل تحسینه ۵بار کم نیست ۵بار یعنی ۵سال از عمر تو گذاشتی برای کنکور ولی قبول داری کنکور ناعد ...

ممنون از درک و محبتت،کاش همه مثل تو ارادمو میدیدن نه اینکه بزنن تو سرم بگن ۵سال خوندی هیچی نشدی😔

اونم میدونی تو چه شرایطی بودم؟تو شرایط افتضاح فکر کن از اونورم ۹سال بود بشدت عاشق بودم شکست عشقی هم خوردم داشتم برا کنکورمم میخوندم تو بی پول و فقر.

نه عزیزم آخرشم نرسیدم،ترازمم۸/۵۰۰بود

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ممنون از درک و محبتت،کاش همه مثل تو ارادمو میدیدن نه اینکه بزنن تو سرم بگن ۵سال خوندی هیچی نشدی😔اون ...

من میدونم چی کشیدی 

چون وقتی وارد دانشگاه شدم دیدم اغلب همکلاسی هام تمام مشغله شون درس و کنکورشون بود ولی من بودم که هیچکس براش مهم نبود درس دارم، نه از نظر تغذیه هوامو داشتن نه مالی

انقد هم توی خونه دعوا بود که با گریه التماس میکردم بذارن درس بخونم

فقط مادرم یه محبتی درحقم کرد دو ماه آخر منو گذاشت کتابخانه خصوصی با کلی سختی از نظر مالی 

امسال میشم physiatrist :)
من میدونم چی کشیدی چون وقتی وارد دانشگاه شدم دیدم اغلب همکلاسی هام تمام مشغله شون درس و کنکورشون بود ...

خداروشکر بازم قبول شدی عزیزم یه مرهمی رو دردات بود.

ما همیشه دوییدیم و نرسیدیم