2777
2789
عنوان

جوانی کجایی

173 بازدید | 23 پست

بادش بخیر جوونیام میرفتم عروسی سیبیل داشتم رژ میزدم اونم بنفش

دستام پر مو بود لباسم جوری بود دستام کاملا معلوم بود

با این حال حس میکردم از بس خوشگلم عروس منو از عروسیش بیرون ميکنه 

به احمقانه ترین شکل ممکن میرقصیدم شبیه رقص ونزدی

با همه اینا خیلی خوشحال بودم

هیی جوانی کجایی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

۱۲ سالم بود😔😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ سالم بود😔😭

12 سال نوجوونیه عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان چندسالته

الان ۲۱ سالمه پیر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خیلی خوب بوددد😂

بید قیافه مادرمو می‌دیدی 

بیچاره جوری رفتار میکرد که انگار من دخترش نیستم😂🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دافای الان نچرالای خیلی زیبا و کلا همه همینن زیبایی یه تصوره که دیگران و سلامتی و جوانی به آدم میدن هممون یه روز میفهمیم زیبایی و زشتی یه تصور و توهمی بود که تموم شد فقط اعمال و نیت مامهم بوده چیزی که قراره بین ما و خدا دربارش قضاوت بشه کلا دنیا تش هیچچچچی نیست🙂

الانم که دیگه خبر از عروسی نیست

هست ولی دیگه خیلی خودمونی سده عروسیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40