2777
2789
عنوان

خونمو دوست ندارم 😐

99 بازدید | 4 پست

همش یه ساله ازدواج کردم اولش جهازمو با شوق و ذوق خریدم اما الان زده شدم!!! مبلام نسکافه ای پر رنگه میز تلوزیون و جلو مبلیا قهوه ایه فرشام سرمه ای!!! دوتا فرش دارم اما هر کدوم یه طرح متفاوته چون فرش با شوهرم بوده همون قبلا لنگ لنگ گرفته...

خونم خیلی قدیمی چیده شده خونه ی تازه عروسارو میبینم هنگ میکنم از اینهمه بی سلیقگی خودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کاش میشد همه رو عوض کرد هعیییییی

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

عزیزم منم الان داشتم به همین فکر می کردم که خونم چقدر قدیمی و بی کلاسه 

اتفاقا دیروز رفتم خونه دوستم یک ساله عروسی کرده خیلی خیلی وسایلش شیک و قشنگ بود خونش عالی بود. 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم الان داشتم به همین فکر می کردم که خونم چقدر قدیمی و بی کلاسه اتفاقا دیروز رفتم خونه دوستم ...

منه اوسکول اینهمع خرج کردم تر زدم تو همه چی اه الان رنگ سفید مده و طوسی! من چرا قهوه ای ک مال چندین سال پیشه رو گرفتم اخه😣

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

منه اوسکول اینهمع خرج کردم تر زدم تو همه چی اه الان رنگ سفید مده و طوسی! من چرا قهوه ای ک مال چندین ...

اگه مستاجر نیستی که اشکال ندارد می تونی به راحتی عوض کنی 

متاسفانه ما مستاجر هستیم حتی نمی توانم یه وسیله بخرم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲