2777
2789
عنوان

به دخترعمم گفتم بچه هاتو نیار

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 48 پست
میگم که رفت و اندش رو قطع کنه نه اینکه خودت بیاد بچت نه این زشته

من متاسفانه قدرت نه گفتن یا اینکه بتونم حرفم رو صریح بگم ندارم 

ولی اینم به نظرم یه تواناییه که آدم بتونه به کاری که داره اذیتش می کنه واکنش نشون بده

این دوستمون هم دیگه واقعن چاره ای نداشته و مجبور شده اینطور بگه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن ارتباط رو باهاش قطع کنی حالا جوری نشون بده شوهرت تمایل نداره یا خیلی سرت شلوغ خواست بیاد بگو ...

خونه پدرمه

من به بقیه نمیگم بچه هاشونو نیارن اگه مودب باشن 

ولی وقتی بچه هاشو کنترل نمیکنه آدم مجبوره اینطور بگه بهش

میگم بچش میاد خونه به همه جا سرک میکشه اینم هیچی نمیگه آره بابد بچش که می اومد اینجا محکم بهش میگفتم ...

انفاقا به این افراد باید مستقیم گفت تا کمی خودشونو جمع کنند 

یک دوستی داشتم بچه اولش خوب بود دومی اما خیلی شر بود بعد این فکر میکرد همه مثل خودش باید بیخیال باشن دیگه هر جا رفته بود بهش توپیده بودن از خونه برادر و عموی خودش تا چند تا مهمونی دیگه خودش فهمیده بود وگرنع اول اصلا قبول نداشت 

اگر چیزی نگیم اینجور افراد فکر میکنند بچه شون خیلی عزیزه همه جوره دیگه ول میکنند 

الان من برادرزاده دارم یکساله است همون دوستم میگه ولش کن میگم اگر کاری بهش نداشته باشم همه ازش متنفر میشن من باید بچه رو مدیریت کنم برای من شیرینه برای بقیه که اینجوری نیست

خیلیییی کارت زشت و دور از شان بوده میتونستی کلا با رفتارت نشون بدی که نیاد نه اینکه بزاری تو روی طرف ...

خوب چه فرقی میکرد. الان میگفت با رفتارم باعث شدم بازم شما میگفتی دور از ادب بوده

خوب چه فرقی میکرد. الان میگفت با رفتارم باعث شدم بازم شما میگفتی دور از ادب بوده

رفتار فرق میکنه با اینکه به طرف بگی غرورش بشکنه 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

انفاقا به این افراد باید مستقیم گفت تا کمی خودشونو جمع کنند یک دوستی داشتم بچه اولش خوب بود دومی اما ...

دقیقا درست گفتید 

به اینطور آدم ها باید مستقیم گفت تا متوجه زشتی کارشون بشن 

چهارنفر مثل من جوابشون رو بدن می‌فهمن اگه این رفتار  رو ادامه بدن خودشون و بچه هاشون طرد میشن 

شاید اینطوری رفتارشون رو تغییر بدن 

ایراد خیلی ها اینه مستقیم با اینطور افراد برخورد نمیکنن اون فرد هم متوجه زشتی کارش نمیشه

بعد هی تو دلشون حرص میخورن و پشت سرش حرف میزنن