2777
2789
عنوان

به دخترعمم گفتم بچه هاتو نیار

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیییی کارت زشت و دور از شان بوده میتونستی کلا با رفتارت نشون بدی که نیاد نه اینکه بزاری تو روی طرف ...

به نظرم کارشون اصلن زشت نبود

من ادمی نیستم که به مادیات وابستگی داشته باشم ولی اینکه یه مادر دغدغه مدیریت کردن برخی رفتارهای فرزندش رو نداشته باشه ، برام خیلی قابل پذیرش نیست

مورد تقریبن مشابه داشتم ، یه دوستی که خیلی تمایل داشت باهام رفت و آمد داشته باشه، هر بار بچه ش رو میاورد ، حداقل سه یا چهار تا از دکوری یا ظروف منزلم می شکست توسط بچه ش ، کل فضای خونه بهم ریخته و من تا چند روز بعد از رفتنشون، از زیر مبل ،گوشه ی کمد، زیر کابینت و فضاهایی که دسترسی بهشون کم بود یا خورده شیرینی یا تیکه شکلات یا کاغذ پاره شده پیدا می کردم 

این برام ازار دهنده بود، اینکه ظرفی شکسته شه یا جایی کثیف بشه برام مهم نیست ، اینکه اون مادر حتا کوچکترین تذکری به فرزندش نمی ده برام مهمه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خیلیییی کارت زشت و دور از شان بوده میتونستی کلا با رفتارت نشون بدی که نیاد نه اینکه بزاری تو روی طرف ...

میگم بچش میاد خونه به همه جا سرک میکشه اینم هیچی نمیگه 

آره بابد بچش که می اومد اینجا محکم بهش میگفتم بچه با ادب سرک نمی‌کشه تو خونه اینو اون تا ادب بشه

به نظرم کارشون اصلن زشت نبودمن ادمی نیستم که به مادیات وابستگی داشته باشم ولی اینکه یه مادر دغدغه مد ...

میگم که رفت و اندش رو قطع کنه نه اینکه خودت بیاد بچت نه این زشته 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

این یعنی که دوسش نداشتی وبه زور تحمل میکردی بهتر که قطع شد این ارتباط هر روز هر روز رفتن خونه ی یکی اونم با بچه های شیطون درست نیست خب

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب چکاری بوده براش تعیین و تکلیف کردی دوس نداری بهونه بیار بگو خونه نیستم یا مریضم یا کار دارم

چرا دروغ بگم؟ چرا بابد ملاحظه یه آدم بی ملاحظه رو بکنم؟

چهار نفر این مدلی باهاش حرف بزنن یا میشینه خونش بچه هاشو جایی نمی‌بره یا ادبشون میکنه

میگم بچش میاد خونه به همه جا سرک میکشه اینم هیچی نمیگه آره بابد بچش که می اومد اینجا محکم بهش میگفتم ...

سعی کن ارتباط رو باهاش قطع کنی حالا جوری نشون بده شوهرت تمایل نداره یا خیلی سرت شلوغ خواست بیاد بگو خونه مادرمم بیرونم تا دیگه نیاد کلا ولی نگو بچتو نبار چون ما هم یه اشنا داشتیم به بقیه میگفت بچتو نیار حتی تو عروسی ها 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد