2777
2789

یه همکار اقا داریم دوتا بچه داره ولی گاهی همش مرخصی میگیره میره سراغ بچه هاش تا اینکه یبار گفت زنم دوساله ول کرده رفته خودم بچه ها رو نگه میدارم و کلاس میبرم تفریح میبرم دوست ندارم بزرگ شدن فکر کنن من پدر بدی بودم 

من خیلی دیدم خانمای شرکت بهش چراغ سبز نشون دادن اما با هیچکدوم اوکی نمیشه 

چون اتاق ما کنار همه رفتار اون با ارباب رجوع ها خیلی باکلاس و ارومه اما من اعصابم خرابه گاهی اوقات خودم کنترل نمی کنم با ارباب رجوع بحث می کنم حالا که فکرش می کنم اون خیلی روی اعصابش کنترل بیشتری داره 

خیلی هم موقعیت خوبی داره براحتی میتونه زن دوم بگیره ما ده ساله همکاریم کسی رفتار بد ازش ندیده پس چرا زنش شوهر به این باکلاسی و خوش اخلاقی ول کرده؟

من خواستگارام خیلی عقب مونده ان دیگه به این باور رسیدم پسر خوب دهه هفتادی اطرافم نیست

البته اینم بگم من هیچ چشمی به این اقا ندارم لطفا تهمت نزنید خودم توی رابطه با کسی دیگه ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره یچیزی بوده ک زنه دوتا بچه رو گذاشته و فرار کرده 

زنهای ایرانی صبورن حالا حالاها ول نمیکنن برن مطمئن باش آقاهه یه ایراد گنده ای داشته

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

مادرجونم میگفت بعضی مردا کوچه روشن کن و خونه تاریک کن هستن.ایشونم همکار خوبیه دلیل نداره همسر خوبی هم باشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
پیشونی منو کجا میشونی

یه کادوهایی برای بچه هاش میخره توی خوابم نمی بینی کلاسای مختلف ثبت نام کرده میگه بچه هام عقده ای نشن من پدرم اینطور برام نمیکرد چطور زنش قدرش نمیدونه

مادرجونم میگفت بعضی مردا کوچه روشن کن و خونه تاریک کن هستن.ایشونم همکار خوبیه دلیل نداره همسر خوبی ه ...

خب زنش این همه مسافرت خارج برده زندگی عالی براش فراهم کرده بهش گفته من بهت حقوق میدم سرکار نرو بعد زنش شغل خاصی هم نداره منشی بیمه ست قبول نکرده