2777
2789
عنوان

کیا دومین بچشون باردارن

99 بازدید | 12 پست

من دومی را باردارم یه مدتی بود داشتم رژیم پسر میگرفتم که با همسرم گرمی میخوردیم  باردار نشدم دیگه خسته شدم شروع کردیم به سردی خوردن که یهو باردار شدم الان هم علائمم عین بارداری اولم هست که دختر بود اصلا حالت تهوع ندارم سر دخترم هم یبوست نداشتم اینم همینطور صورتم یه جوش دردناک بزرگ زده و عدد بتا هم ۱۷۰۰ بود باز یکی از نشانه های دختر بودن جنینم البته ناشکری نمیکنم ولی دوست داشتم یه پسر هم می داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دومی تمام راها رو رفتم دختر بشه. به گرمی سردی خوردن نیست البته خیلی عوامل هستدومی همه چی با اولی ...

علاوه بر اینکه اون ماه سردی خوردیم اقدام هم در روز تخمکگذاری نبود دو روز قبل تخمکگذاری و دو روز بعد از تخمکگذاریم بود

بیشتر سردی میخوردین یا گرمی؟راستی دکتر به من و همسرم هم قرص داده بود که مصرف میکردیم شما چی؟

من بچه ام ۱۰ سالشه الان همه چی یادم نمیاد

نه قرص چیزی نبود

برلی دختر مواد کلسیم دار بیشتر بلید مصرف بشه 

من قرص کلسیم میخوردم

همش در تشت آب و سرکه مینشسنم برای آمادگی محیط رحم

من بچه ام ۱۰ سالشه الان همه چی یادم نمیادنه قرص چیزی نبودبرلی دختر مواد کلسیم دار بیشتر بلید مصرف بش ...

خدا حفظش کنه پسر گلت 

من قرص کلسیم نمیخوردم اما اون ماه ماست و پنیر و شیر خوردم که باردار شدم چون دیگه از گرمی خسته شده بودیم و تابستون هم چیزای سرد میچسبه 

خدا حفظش کنه پسر گلت من قرص کلسیم نمیخوردم اما اون ماه ماست و پنیر و شیر خوردم که باردار شدم چون دیگ ...

ربطی نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

به اینا نیس باید خدا بخواد ، به ویار هم نیس

من خودم اسفند باردار شدم 

زمستون ده کیلو ترشی انداختم هرروز میخوردم ازش 

تقریبا دوغ هرروز ، ماست زیاد

ولی گردو و بادوم هم میخوردم 

پسر شد

تو سایت پروماگ بزن ببین چی میگه جنسیتو

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5