2777
2789

در صورتی ک من ب عنوان ی دختر هيچوقت تابحال تجربه نکردم کسی بهم حسودی کنه

حتی تابحال ندیدم یکی ب یکی دیگه حسادت کنه 

پس چرا خانومای اینجا اکثرا میگن ما کلی حسود و دشمن داریم😭😂یعنی من مشکل دارم ک نمیفهمم؟ 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خودشون حسودن

همون مثال کافر همه را ب کیش خود پندارد🥲

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حتما آدم سمی دورت نبوده

یا دقت نکردی 

یه عده یه چیزایی میگن ادم شاخ درمیاره

مقلا یه سری جاریم گفت خوش به حالتون زود خونه خریدین ما 7 سال طول کشید خونه خریدیم ( خونه ای که ما خریدیم 60متر بوده خونه ا که اونا خریدن 400متر)

حسودی از چشم اداما و لحن حرف زدنشون مشخصه 

تو کافیه فقط یکم خوشگل تر باشی یا یکم نمره هات از همکلاسیت بالاتر باشه اون موقع خودت از شدت حسادت تعجب میکنی تازه اینایی که مثال زدم  ابتدایی ترینشه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

من تجربه داشتم با اینجور ادما که میگن همهدحسودن اینا به شدت خودشون حسودن فقط ازشون فاصله باید گرفت

دقیقا‌ منم الان ک فکرشو کردم یادم اومد یکی از دوستام همیشه میگه من کلی حسود دارم از فامیل تا دوست و آشنا بهم حسادت میکنن

ولی خودش همیشه موفقیت بقیه رو مسخره میکنه و انگار بهشون حسادت میکنه ، با همه هم مشکل داره حتی با کسایی ک ندیدشون

نمیدونم

من جوون بودم ساده بودم متوجه نمی‌شدم

به مرور رفتارها و برخورد ها رو فهمیدم

بعضی وقتا حتی نمیفهمیدم این حرف یا رفتار عحیب طرف مقابل از چی ناشی میشه  

البته همش بعد سالها بعد ازدواح فهمیدم

مجردی که اصلا  چون رفتاری زیاد برام تکرار نمیشد فراموش میکردم 

همون مثال کافر همه را ب کیش خود پندارد🥲

جاری من هی به بقیه میگفت که من بهش حسودی می کنم خودم از تعجب شاخ درمیاوردم چی میگه😁😁

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

حتما آدم سمی دورت نبودهیا دقت نکردی یه عده یه چیزایی میگن ادم شاخ درمیارهمقلا یه سری جاریم گفت خوش ب ...

دقت نکردم

مثلا من اگ جاریم اینو بگه 

اصلا اصلا اصلا ب منظور نمیگیرم تازه میگم خواسته از زندگیم تعریف کنه بگه تونستم زود ی چیزی رو بدست بیارم