2777
2789

سلام خانما 

ما پنج روز  رفتیم کادوی چشم روشنی به جاریم بدیم با خانواده ی نامزدم  که تازه بارداره و اونجا جاریم بهم تکیه انداخت و من هیچی نگفتم و تا انتها خیلی مودب اگه چیزی میگفت صحبت کردم جوری تیکه انداخت که خواهر نامزدم گفت وا این چرا اینجوری میکنه بعد خب من خیلی ناراحت شدم از حرفش و وقتی نشستیم تو ماشین که برگردم خونمون نامزدم گفت به دل نگیریا اصلا برات مهم نباشه حرفاشون 

بعد دیروز خونه ی مادر نامزدم دعوت بودم و رفتیم و اتفاقا به مناسبت بارداری جاری دومیم خواست شام بده و کادو و فلان 

بعد مادر نامزدم همون خالمه بعد خاله گفت اگه میتونی زودتر بیا فلانی (خواهر شوهرت ) با شوهرش رفته بیرون بزای خونه دیدن و اینا منم گفتم باشه 

بعد دیگه ناهار خوردیم و اینا خب همه خسته بودیم نامزدم گفت بیا اتاق من اگه خواستی بخوابی منم گفتم باشه ولی رفتم و داشتم یه کار دیگه انجام می‌دادم بعد یهو شوهر همین جاری دومیم در و باز کرد اومد تو بدون در زدن

بعد نامزدم گفت یعنی چی یه در بلد نیستی بزنی شاید پریا شال سرش نبود یا خوابیده بود یعنی چی این رفتارت 

بعد دیگه باهم جر و بحثشون شد ایشون هم اصلا قبول نمی‌کرد اشتباهشو

بعد بعد یه ساعت من رفتم بیرون نشستم فارغ از اینکه اون دوتا جاری دیگم جیک تو جیک هم بودن و داشتن در گوشی حرف میزدن 

نامزدمم اتفاقی از جلوشون رد شد و صداشونو شنید که گویا داشتن در مورد من غیبت میکردن دیگه یکی دو بار رفت اومد دیگه اعصابش خورد شد گفت یعنی چی رفتارتون با پریا 

مثلا تازه عروسه این چه رفتاریه باهاش دارین واسه چی پشت سرش حرف میزد و یه جوری رفتار میکنید که اصلا وجود نداره بعد دیگه همینجوری داشت با جاریام بحث و دعوا میکرد بعد به من گفت وسایلتو بردار بریم خودشم اومد لباس عوض کنه گفتم عزیزن طوری نبود که من از حرفاشون ناراحت نشدم 

گفت نه خیلی زشت بود رفتارشون و دیگه وقتایی که اینا نیستن میخوایم خونه ی مامانم 

بعد دیگه اومدیم

بعد من هنوز به مامانم نگفتم این داستانو ولی میگم نکنه که فکر کنن من شوهرمو حرف بار کردم که اینجوری بهشون میگفت؟؟؟ خالمم دیگه بعد دیشب زنگی یا جیزی بهش نزد فقط پدر شوهرم بود که با شوهرم حرف زد و حق و به همسرم داد 

وای خانما تو یه دو به شک زیادیم که نکنه فکر کنن من بهش حرفی زدم که اومد به اینا تذکر داد؟😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم با این شوهر کردند😂😂

خوشبخت باشید ایشالا🌹♥️

نه اتفاقا بزار جلوشون وایسه تو خودتو مظلوم نشون نده و بزار شوهرت ازت دفاع کنه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اخه من اصلا هرکی حرفی بهم بزنه میریزم تو خودم و اصلا به کسی نمیگم

اولاشه یکم بگذره متلاشی میشی بعدم یهو بغض چن وقته میریزه بیرون

اتفاقا بذا از الان یاد بگیرن 

شوهرتم کار خوبی کرده افرین بهش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دمت گرم با این شوهر کردند😂😂خوشبخت باشید ایشالا🌹♥️نه اتفاقا بزار جلوشون وایسه تو خودتو مظلوم نشون ...

قربونت برم

اینقدر که از این آدما ندیدم خودم فهمیدم دارن راجب من حرف میزنن شوک شدم اصلا