2777
2789

من با نامزدم به مشکل خوردم سر این

من عادت ندارم خب بگم که کی کجا میرم

حالا اینم عادت کردم برگشتم رو یادم میره بگم

جوری نیس که بگم به خاطر شکاکیت باشه نهههه

فقط میخواد بهش بگم رفت و امدم رو

شماهایی که عقد کردین ، با این موضوع خبر دادن اوکی این؟ کنار اومدین؟

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

ما رل بودیم

نمیگفتم

میدیدم خودش پیدام کرده کشون کشون منو می‌برد 😂😂😂

و

وای خیلیییییی بدم میاد از این اخلاق که باید خبر بدی اجازه بگیری

اگه نمیگفتم دعوااااااال داشتیمااااا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز یه خبر بده درجریانش بزار شاید برات مشکلی پیش اومد 

خوبه اونم مخفیانه جایی بره نگه بهت؟

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

والا من نه قدیم ها میگفتم

نه الان که ۱۴ ساله ازدواج کردیم. 

اگه خونه باشه ببینه دارم میرم بیرون، میپرسه و میگم

اگه نه که هیچی دیگه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

خوب حالا اولشه بهش بگو الان کله اش باد داره فکر میکنه زن گرفته حالا چه خبره

خودش بعدا براش عادی میشه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه نمیگم

من‌در طول روز هزارجا میرم 

ولی چون خیلی تلفنی با هم حرف میزنیم و روزی صدبار زنگ میزنیم میفهمه که کجام

بیرونم یا خونم یا هرجا

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

شوهر من حساس نبود خودم عادتش دادم ، اطلاع میدم گاهی هم اجازه میگیرم ولی نامحسوس .خودم خواستم به مرد بودنش احترام بذارم . عوضش اونم عادت کرد همیشه بهم اطلاع میده کجا میره ، خیلی وقتا هم اجازه میگیره . دوتامونم از این شرایط راضییم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️