2777
2789
خب چرا؟

فکر میکردم ایطور بیشتر بهم وابسته میشه وعاطفی...خیلی عاطفی بود..خیلی...رفتیم پارک...بستنی خرید..‌یه بچه با مامانش اونور داشت نگاه می‌کرد...گفت پاشو بریم ب بچه بگیم مهمون ما براش بستنی بخریم...گفتم چ کاریه؟گفت داره نگاه میکنه و دلش میخاد...رفتیم براشون خرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکردم ایطور بیشتر بهم وابسته میشه وعاطفی...خیلی عاطفی بود..خیلی...رفتیم پارک...بستنی خرید..‌یه ...

آخی پس چیز خیلی با ارزشی رو از دست دادی

حقیقته که میگن آدم از راستگویی ضرر نمیکنه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

اول ترس داشتم ک نکنه اذیت کنه و...بعدش ثابت شد ک خیلی محترم وخوبه...هی میگفت برسونمت سرکوچتون...میگف ...

اتفاقا اقایون از دختری که زود اعتمادنمیکنه خوششون میاد

دخترا اولش اعتماد نمیکنن تاپسر اعتمادشونو جلب کنه 

اون اگه میخواستت بخاطر اسم و ادرست ول نمیکرد 

اره بهم گف سر کارم تو خیابون با رفیقش دیدمش😂😂

به نظرم خنده دار نیست

شوهرم اگه احساس کنه به راست و دروغش شک کردم سریع تماس تصویری میگیره بدون اینکه من ازش بخوام چون رابطه ها واقعا ارزشمند هستن

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

خیلی ساده ایید خیلی

باشد

به نظرم خنده دار نیستشوهرم اگه احساس کنه به راست و دروغش شک کردم سریع تماس تصویری میگیره بدون اینکه ...

دمش گرم👌

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

اتفاقا اقایون از دختری که زود اعتمادنمیکنه خوششون میاددخترا اولش اعتماد نمیکنن تاپسر اعتمادشونو جلب ...

واقعا این حرف رو با پایه منطقی میزنید؟

من به عنوان یک زن اگه یه مرد این کارا رو کنه وجودشم فراموش میکنم

اونم بعد ۸ سال واقعیت رو بفهمم!

۱۰ سال زندگی مرده رو به بازی گرفته مثل اینکه

آخی پس چیز خیلی با ارزشی رو از دست دادیحقیقته که میگن آدم از راستگویی ضرر نمیکنه

خراب کردم واقعن...گوشیم گم کردم...رفته بودم سرقرار .‌جای همیشگی...گفتم گوشیم گم کردم..زنگش بزن..زنگ زد وبعدش گفت مرسی...مرسی...میگم بیاد بگیره ازت...گوشیم توخونه دوستم مونده بود..دوستم همه چی رو بهش گفته بود..‌اینم اصن ب روم نیاورد...یواش یواش حذفم کرد

به نظرم خنده دار نیستشوهرم اگه احساس کنه به راست و دروغش شک کردم سریع تماس تصویری میگیره بدون اینکه ...

اره خنده دار همون روز خیلی گریه کردم کارم احمقانه بود بخاطر همیچن چیزی اعصاب خودمو خورد کنم خیلیم اذیت شدم تو رابطه الان که کات کردم الان که نمیخامش بنظرم خنده دارع 

اتفاقا اقایون از دختری که زود اعتمادنمیکنه خوششون میاددخترا اولش اعتماد نمیکنن تاپسر اعتمادشونو جلب ...

۸سال بهش اعتماد نکردم...شناسنامش می‌آورد میداد بهم میگفت زحمت بکش کپی بگیر...شناسنامه کل خانوادش...حتی میدونستم چنتا قاشق دارن توخونشون...ولی من دروغام تموم نداشت 

۸سال بهش اعتماد نکردم...شناسنامش می‌آورد میداد بهم میگفت زحمت بکش کپی بگیر...شناسنامه کل خانوادش...ح ...

دیگه بعد شیش ماه وقتی ادرس خونشو و محل کارشو مشخصاتشو بهت گفت باید میگفتی بهت اعتماد نداشتم واقعیت اینه وقتی اعتمادتو جلب کرد نباید دیگه ادامه میدادی 

دمش گرم👌

زنده باشی 

راستش الان تو سایت یه خانمی ناراحتم کرد

گفت شوهرت آدم حسابت نمیکنه چون کابر گفت شوهرش به پوشش حساسه و اونم باهاش لج میکرد زندگیشون تلخ شده بود گفتم اون دوستت داره و باهاش لج نکن 

خب وقتی یه مردی متعهده و دوستت داره چرا باید باهاش لج کنی 

یکم ناراحت شدم چون قضاوت کرد و چند نفر داشتن سعی میکردن بگن شوهرم ادم خوبی نیست و دارم خودمو گول میزنم این افراد فقط زندگی خراب کنن

خراب کردم واقعن...گوشیم گم کردم...رفته بودم سرقرار .‌جای همیشگی...گفتم گوشیم گم کردم..زنگش بزن..زنگ ...

ای بابا