2777
2789
عنوان

کیک چند کیلویی واسه پنجاه نفر مهمون کافی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 74 پست
عزیزم من برای عروسیم طبقه پایین ماکت زدم طبقه بالا اگه اشتباه نکنم شیش کیلو شد

اهااا ماکت . فکرم به ماکت نرسید 🥲✌️

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه عروسی از کیک های تک نفره بگیرید که تو ظرف جدا جدا هستن شیرینی فروش ها دارن بگید برای عروسی

نه آخه دوست دارم با کارد کیکو ببرم وسط جشن 😅

اهااا ماکت . فکرم به ماکت نرسید 🥲✌️

نمونه کیکم عکسش رو براتون فرستادم....ماکت هم باعث شد کیکم خیلی بزرگتر برسه ...هم اینکه همون مدلی شد که میخواستم و هم مقرون به صرفه تر شد و بعد ماکتش و استندش رو هم فروختم

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
اخه عزیزم اونا بچه میشن . مهمونا بزرگسال ان

بچه ها و کادر 

اتفاقا بچه بیشتر کیک میخوره

من برای تولدهای توی خونه هم همین یک کیلو ده نفر معیارم هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ما نفری 150گرم حساب میکنیم که میشه 7.5کیلو اینطوری سهم هرکس نه زیاد میشه نه کماما بعدا برش و...سخته ...

مرسی عزیزم این جشن کوچیک عروسیه . دوست دارم با کارد کیکو وسط جشن قسمت کنم 😌

عزیزم یه جشن کوچیک عروسیه که شام و میوه هست . گفتم ب جای شیرینی کیک قسمت کنیم

چون عروسی هست همون شیرینی رو بدین بدون شیرینی نمیشه ک وقتی تعداد دعوتی ها اینقدر کمه پس همه چیو پر و پیمون بگیرید دیگه از خرج غذا و پذیرایی کم نکنید زشته ... کیک دو طبقه بگیر در حد ۳ کیلو برا خودتون به مهمونا هم شیرینی و میوه و شام عالی بدین 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نمونه کیکم عکسش رو براتون فرستادم....ماکت هم باعث شد کیکم خیلی بزرگتر برسه ...هم اینکه همون مدلی شد ...

چقدر شیک و قشنگ . از اینستا سفارش دادی؟ هزینه ش چقدر شد؟؟

چقدر شیک و قشنگ . از اینستا سفارش دادی؟ هزینه ش چقدر شد؟؟

هزینش فکرررررررکنم شد سه و خرده ای چهارتومن شد انم با موز و گردو فراوون یک خانمی داخل خونشون درست میکردن دادم به اون بنده خدا درست کرد...اگه دوست داری عکس کیک خودمور برات پیدا کنم بفرستم؟

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
چون عروسی هست همون شیرینی رو بدین بدون شیرینی نمیشه ک وقتی تعداد دعوتی ها اینقدر کمه پس همه چیو پر و ...

نه عزیزم مثلا گفتم به جای شیرینی کیک باشه . من که می‌خوام هزینه کنم برای شیرینی همونو خرج کیک کنم که بگم کیک عروسی هم داشتم ...

هزینش فکرررررررکنم شد سه و خرده ای چهارتومن شد انم با موز و گردو فراوون یک خانمی داخل خونشون درست می ...

مرسی گلی لطف میکنی

نه عزیزم مثلا گفتم به جای شیرینی کیک باشه . من که می‌خوام هزینه کنم برای شیرینی همونو خرج کیک کنم که ...

همون اسلایسی خوشکل سفارش بده برا خودتونم طبقه ای بگیر از اونا ک فقط ی طبقش کیکه و بقیش ماکته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑