2777
2789
عنوان

دعوای شدید با نامزدم لطفا بیاید

1471 بازدید | 92 پست

دیشب خیلی بهم حرف زد تا فحش هم پیش رفت تاپیک قبلیم هست

گفتم دوساله من باهاتم چکار کردید برام کلا بدانکستر دادید بمن رابطم با خانوادش صفره چون مطابق میلشون نبودم

و عروس سن پایین میخاستن که سریع بچه بیاره...منم شرایطم طوری نبود یهو عقد کنم این مدت

چون گفتم باید وام بگیرم  وسیله بخرم پسره هم قبول کرد

الان اصلا از خانوادش و بی محبیتشون

دیشب گفت حلقمو بیار بیا وسایلتو ببر دیگه نمیخام ببینمت 

تنها حرف من این بود که این همه آخر شب میمونی سوپری درحالی از سر کار اومدی خسته ای

گفت تو کار من دخالت نکن اومدم کمک داداشم

این هم بگم زیاد دختر میاد می‌ره مغازشون زیاددد

نمی‌دونم چکار کنم برم بیارم

چیزهایی هم که من براش خریدم لباس اینا هم بیارم 

لطفا بهم بگید چکار کنم  

عزیزم طرف باید خودش ذات داشته باشه

وگرنه باید زندانیش کنی که هرز نره

چرا یه جوری بهش نشون میدی که اعتماد نداری یا مثلا تو اراده نگه داشتت خودت و نداری!

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منصفانه بگم حق دارن،،، 

چه خبره دوساله نامزد،،،، بلاتکلیف 

معلومه روتون باز میشه ، سرد میشید،،،، تا کی بمونه اخه،،،، 

بلاخره خسته شده دیگه،،،، 

نمیدونم با خانواده ات مشورت کن 

اخه همینجور نمیشه بری وسایل بیاری! 

من خدا شاهده اگر فهمیدم مشکلت دقیقا چیه 

ولی بطور کلی انقد حساس نباش دختر بیاد بره چه ربطی داره خودش باید خوب باشه 

بقیه موارد رو هم متوجه نشدم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
کسی که به این آسونی حرف از جدایی میزنه فایده نداره

همچین اسون هم نیستا دوساله بنده خدا بلاتکلیفه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان چکار کنم دیشب گفت بیا وسایلتو ببر حلقمو بیار نمیخام ریخت تو ببینم دیگه

اگر قرار باشه تموم بشه هم اون خودش باید بیاد جلو تموم کنه

تو اصلا جلو نرو واست بد میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من خدا شاهده اگر فهمیدم مشکلت دقیقا چیه ولی بطور کلی انقد حساس نباش دختر بیاد بره چه ربطی داره خودش ...

یکسال دوست بود به سال نامزد...خوب خانوادش محبت ندارن...کلا برای نامزدی حتی پارچه چادری چیه اون هم ندادن بهم..زنگ پیام بیرون هیچی...من برای همین تا الان دودل هستم...گفتم خوب خانوادت منو نمیخان گفت رابطمو قطع میکنم..اما من چیزی نمی‌بینم..یعنی این رابطه قط کردنش برای یک ساعته کلا.حالا چکار کنم من دیشب گفت بیا ببر وسایلتو 

یکسال دوست بود به سال نامزد...خوب خانوادش محبت ندارن...کلا برای نامزدی حتی پارچه چادری چیه اون هم ند ...

پس اگه اینجوریه کات کن ولی بذار خودش پیش قدم شه

خانواده خیلی مهمه

عزیزم طرف باید خودش ذات داشته باشهوگرنه باید زندانیش کنی که هرز نرهچرا یه جوری بهش نشون میدی که اعتم ...

چ‌زندانی

۱۲ ساعت سر کار 

میگم برو استراخت کن

یا کافیه یه روز بیکار باشه سریع ازش کار میکشن این هم میگه خانوادمن

قول و حرف خودش کلا یادش می‌ره

یادش می‌ره خانوادش محل من ندادن این مدت

یادش می‌ره باباش گفت من کاریش ندارم 

الان چکار کنم گفت بیا ببر