2777
2789
عنوان

هدف از بچه دار شدن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 58 پست
بیا کتابخونه ببر

کتاب های کتابخونه خیلی قدیمیه 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی مگه کتابهای ما که جدیده مال 402و 403 بعد اون کتابها از سال 99هیچ فرقی نکرده

نمیتونم بگم 

کتاب های کتابخونه محله ما خیلی قدیمیه و اصلا به درد نمیخورن 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
خیلی چرخه مسخره و غریزه داغونیهمثلا بچه بیار بزرگ کن ک چی بشه

که اینده یه نسلی اسمتو به افتخار بگه.. بچهای خوب بزرگ و تربیت کنی صدرصد افتخار آمیزه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمیتونم بگم کتاب های کتابخونه محله ما خیلی قدیمیه و اصلا به درد نمیخورن

کتابخونه های بزرگتر شهرتون سر بزن

تو تل هم کانال زیاده که کتاب دست دو میفروشن با قیمت کم

به این و اون هم بسپر کسی کتاب داره بهت بده 

بله دقيقا بچه همينه دليل زندگى

ولی خیلی مسخرش ک ی یک نفر دیگ زندگی بدی 

تا بشه دلیل زندگیت خب از اول بچرو نیار 

دلیل زندگیت هم چیزای دیگ باشه 

من ک درک نمیکنم این موضوع بچه دار شدنو 

این حس برای بچه عذاب نیست؟که پدر و مادرش هر کاری میکنن برای اونه؟عذاب وجدان نیست ؟

نخیرچ عذاب وجدانی

مگه ماخواستیم که به دنیابیایم؟

به دنیاآوردن مسئولیتشم بایدگردن بگیرن وهیچ منتی نیس هرچندوظیفه بچه تشکره اماپدرمادرحق ندارن منت بزارن

که اینده یه نسلی اسمتو به افتخار بگه.. بچهای خوب بزرگ و تربیت کنی صدرصد افتخار آمیزه

تو این دوره جز فحشو نفرین از همون بچه ک چرا منو دنیا آوردی نمیمونه عزیزم اینا همه ی سری فانتزی و رویاس... 

افتخار کجا بود عزیزم 😂😂