2777
2789

من الان شهرستان هستم و عقدم و شوهرم درخواست طلاق داده میگ بلاتکلیفم چند ساله عقد کردم اما  تو رفتی شهرستان  من زن از تهران گرفتم و خلاصه اینطور میگ بهتون میگم بیاید تهران نمیاید سر این چیزا  و مشکلاتی دیک درخواست طلاق داده حالا میگم به مادرم بریم تهران مادرم نمیاد میگه ابلاغیه ام بیاد نمیام تهران من اول پاییز میام  خب چیکار کنم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادتون تهران بودن رفتن شهرستان؟

آره خونه تهران داریم و شهرستان داریم الان خونه تهران برادرم  توش زندگی می‌کنه منو مادرم نزدیک ده ماهه اومدیم اینجا

زندگیتو خراب نکن بنظرم برو پیش همسرت خراب کردن ی زندگی بابت این چیزای بیخود فاجعه اس

من میگم نزار بشه حسرت بگم کاش میرفتم تهران برم تهران ببینم چی میشه  اگرم نشد خب ضرر نکردیم مگه شهرستان چی داره

شما وابسته به مادرتون هستید؟

آره آخه تنهایی ام نمیشه رفت تهران دو ماه پیش میخاستم برم تنهایی باز نرفتم 

ولی نمیدونم چیه انگار یکی بهم میگه نرووو چون مادرمم راضی نیست دلم نیست برم تهران اصلا برای مهم نیست من عذاب میکشم  نمیگ خب ببرمش به هفته باز برش گردونم

خب خودت برو پیش نامزدت چن روزبمون دوباره چن روزبرگرد ابنجوری رفت و امدکن تاموقه عروسی

الان سه ساله عقدیم ما .

آخه اینطور نمیشه کارمون داره به جدایی ختم میشه درخواست طلاق داده میگ شما هربار با ابلاغیه دادگاه میاید تهران 

الان سه ساله عقدیم ما .آخه اینطور نمیشه کارمون داره به جدایی ختم میشه درخواست طلاق داده میگ شما هربا ...

خب حق داره شاید مقدورنباشه یسره بره و بیاد ب مادرت بگو زشته فردا تو مردم چی میگن ک عقدم بهم بخوره

خدایاشکرت...❤️

من تاپیکات خوندم نظرم عوض شد.بنظرم ن برو سمتش ن محلش بزار زن گرفته وظیفشه خودش بیاد سمتت و منتت ببره..شوهری ک بددهن توهین کنه و بگه نمیخامت بره جداشی بهتره.خوشبخت بشی عزیزم

خدایاشکرت...❤️

گلم میدونم ادم احساسش درگیربشه یعنی چی...

ولی لطفا در مورد زندگیت خیلی فکرکن احساس رو بذارکنار و عاقللنه تصمیم بگیر

خانم وقتی اقا رو بخواد و اقا نخوادش زندگی جهنمه و انگار  خانم هربار باید از خودش  بگذره هرسال بدتر ازسال قبل همیشه دنبال نازکشیدن .. باج دادن... بایدباشه

ولی اکه مردی ،خانم رو بخواد دنیارو به هم میربزه هرکارمیکنه..

من توصیه به جدایی نمیکنم چون اجازه ندارم...

ولی لطفا عاقلانه فکرکنید و کارهاشو توجیه نکنید که نکنه چون دوره ،دلتنگه این کارارو میکنه...

نه گلم

این مرد تو زندگی مشترک زیر یک سقف از این بدتر میکنه...

یه مرد کافیه متوجه بشه ،زن ضعیفه ،دنبالشه میخوادش...

بدتر فراری میشه