2777
2789

چرا موقع ک تو سرچ گوگل مطلبی سرچ میزنم و اخرش میزنم نی نی سایت  

کلا دوتا سایت میاد راجب نی نی سایت 

قبلا یه عالمه میومد

کسی میدونه مشکل کجاست،؟ 

گل گفتی استارتر دقیقا 👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل ها یعنی سه چهار سال پیش بیشتر کابری های قبل ۹۸ یا بسته شدن کلا سایت پاک سازی شده انگاری 

چون اون کاربری ها حذف شدن تایپک هاشون هم احتمالا حذف شده دیگه تو این سه چهار سال هم راجب موضوع طبیعتا کم تایپک زده شده استاتر قشنگم🤭🙏

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

بر منم اینجوری شده متاسفانه جالبیش اینجاست من دیروز همین موضوع رو سرچ کردم تاپیکای قدیم و ببینم علت ...

عزیزکم اگه به دنبال تایپک های قدیمی هستید کاربری های قدیمی که سانس آوردن و هنوز هستن رو پی کنید ک از روی تایپک اون ها وارد نی نی سایت قشنگگگگ قدیمی بشید🥰🙏

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

کاری ب نی نی سایت نداره کلا اینجوری شده چون سیاست جدید گوگل هست که مردم بیشتر مجبور شن تو گوگل بمونن دنیال مطلب مورد نظر بگردن و سرچ کنند هی.

اگه بدزدتون خورد میشه برا سلامتی مامان بابام دوتا صلوات بفرستین؟

.

سلام خوبین چن وقت بود ندیده بودمتون🦋🦋

سلام

ممنون لطف دارین که پرسیدین کمتر میام و کمتر پست می گذارم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

استارتر سوال دارن البته سوال خودم هم هست.

از روز تقریبا جمعه این طور شد که مطلبی رو توی گوگل جست و حو می کردیم تعداد نتایج نی نی سایت خیلی خیلی محدود شدن.

علتش چیه؟

ممنون

@niniyar‍