2777
2789

بچه ۶ ساله دارم‌ پشت سرم به مادرم گفته سرش تو گوشیه دوماهیه و بعدا گندش درمیاد غذا از گلوم پایین نمیره قرار بود دیشب حرف بزنیم خوابم برد 

و میگه طلاق نمیدمو پدرتو در میارم و از این حرفا 

خب بگه 

گو خورده 

بچتو از مادر یتیم کنی برای ی حرف مفت؟

پیشش گوشی کمتر استفاده کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مردا مغزشون مریضه . فعلا عجله نکن برا طلاق . یه مدت کمتر گوشی دستت بگیر جلو چشمش . بدونه چیزی نیست کوتاه میاد 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

حالا یک سوال من دارم...دختری که بخواد واس بالا کشیدن مال و اموال و انداختن شوهرش تو زندان و مهریه وا ...

متوجه نمیشم چی میگی اصلا چون‌ب جایی رسیدم که میخوام مهرمو ببخشم تا حق طلاق بگیرم

خب خوشحال باش که رفته به مادرت گفته چون میخواسته مادرت راهنماییت کنه و باهات حرف بزنه قصدش حتما درست کردن رابطه تون بوده کلا شوهرا خوششون نمیاد زنشون زیاد تو گوشی برن فکر میکنن داره خیانت میکنه وقتی خونه س اصلا سمت گوشی نرو تا حساسیتش کم بشه اگه تونستی حتما براش کادویی چیزی بگیر یا غذایی که دوست داره بپز بگو فقط چون تو دوست داشتی پختم از زندگی سرد شده هرکول میتونی به زندگی امیدوارش کن انشالله خوشبخت باشی عزیزم