2777
2789
عنوان

فرهنگیان نیاوردم

202 بازدید | 16 پست

دیروز نتیجه ها اومد و من نیاوردم خونوادم گفتن سال اول و موردی نداره هرچی خیره

بهم گفتن هرکاری میخوای بکن

دیشب بابام گفت برات کلاس ثبت نام کنم یا نه

چون پارسال میخواستم اشتراک الماس بگیرم ولی مشاور مدرسه ام گفت نه وقت نمیکنی بهشون برسی

و فقط آزمون ثبت نام کردم دوره نکته و تست رو برای جمع بندی گرفتم خیلی پشیمون شدم چون تون دوره منو خیلی جلو برد 

ولی نمی‌خوام امسال هزینه‌ای براشون بزارم

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه فدای سرت که نشد 

بعدشم کنکور مث قبل نیست که فقط با خوندن کتاب بشه بهترین نتیجه رو گرفت

اگه توانشو داری که بخونی و خودتو به اوج برسونی بنظرم این یه سالو هزینه کن

🫀«🧠دُخت کُرد🙌

منم کنکوریمنمیخوام هزینه کننحس عذاب وجدان دارم

فکرشوکن تو گرمای زاهدان سه روز بابام بیرون محل مصاح

ببشتر سه ساعت می‌نشست با وجود اینکه خونمون برعکس خیلی از داوطلبان زاهدان بود بابام نمی‌رفت که شاید مشکلی داشه باشم بهش نیاز پیدا کنم نباشه

خیلی خجالت کشیدم

همون لظه رفتم کتاب آوردم شروع کردم به خواندن دو ساعت و نیم طول کشیدکتاب بعد رو‌خوستم شروع کنم 

بغضم ترکید اینکه خیلی خونده بودم از خیلی چیزا زده بودم 

بابام هم خیلی ناراحت بود

توقع داشتم سرکوفت بزنه ولی بعد نتایج یکی دو ساعت خوابید بعد که بیدار شد اومد پیش بهم گفت اصلا نگران نباشه تازه اول کاری  و...

این حالمو خوب کرد وگرنه اصلا وضعیت خوبی نداشتم

فکرشوکن تو گرمای زاهدان سه روز بابام بیرون محل مصاحببشتر سه ساعت می‌نشست با وجود اینکه خونمون برعکس ...

خیلی سخته درکت میکنم

انشاءالله موفق بشی تو هر زمینه ای که خدا واست میخواد و نور ذوق و خوشحالی رو تو چشماشون ببینی عزیزم

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

من دخترم میره دهم رشته ی تجربی نمی دونم الان نیاز داره یا نهاین دده تومن شامل چیا میشه کلاس حضوری هم ...

بله تا آخر دبیرستان هست

ماز برای تجربی حرف اول رو میزنه

تمامی پکیج های که در طی سه سال ضافه بشه می‌تونه استفاده کنه

فیلم ها تا روز کنکور توی پنل کاربری هست