2777
2789
عنوان

عزیزانی که فرهنگیان قبول شدن و پایه دوازدهمیای انسانی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
ازمون چی گلم. میدونی دست خودش نیست خود مدرسه اش دوازدهمو شروع کرده . منم همایش عربی واسش ثبت نام کرد ...

ازمون قلمچی یا ماز

من دخترم فرهنگیان نمیخاد

سرچ کن گوگل منابع فرهنگیانو ببین

سرشو خیلی شلوع کردی همش داره مدرسه و کلاس میره دیگه وقتی نمیمونه براش

من ک حتی از مهر هم دخترمو مدرسه نمیفرستم فقط وقتش تلف میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون قلمچی یا مازمن دخترم فرهنگیان نمیخادسرچ کن گوگل منابع فرهنگیانو ببینسرشو خیلی شلوع کردی همش دا ...

چیکار کنم گلم مدرسه اش قوانین خاص خودشو داره. پسر من باید بزور بگی بخون تا بخونه.

زیاد بهش فشار نیارین ولی به نظر من کسی که‌بخواد بخونه میخونه . چه مدرسه عادی چه هر مدرسه ب دیگه ای م ...

میشه بگی چی خوندی،چه کتاب هایی معدلت چند بود،رشته ات چی بود؟مصاحبه هم دادی؟چادری بودی؟تحقیقم کردن تو محل؟همسایه های ما آدمای بدی هستن.

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

خوشبحال پسرتون یکی خرجش میکنن و نمیخونه یکی مثل منم میخونه خرجش نمیکنن

عزیزم شما به عنوان مادر همه دین تونو انجام دادید استرس نداشته باشد شاید پسرتون کلا فرهنگیان دوست نداره نه؟

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

من قبول شدم..اما بحث قبولی دخترا با پسرا خیلی فرق میکنه دخترا چون بینشون رقابت بیشتری هست به رتبه ی خیلی بهتری احتیاج دارن اما پسرا با رتبه های ۱۵هزار و حتی ۲۰هزار و بالاتر هم دیدم که قبول شدن..اگر واقعا میخاد معلم شه و علاقه داره ببریدش پیش مشاور قانعش کنه باهاش صحبت کنه بهش برنامه ی درست حسابی بدع..بچه ها در مقابل حرف پدر مادرشون مقاومت میکنن اما همین حرفو اگر یه مشاور بهش بزنه قبول میکنه

من قبول شدم..اما بحث قبولی دخترا با پسرا خیلی فرق میکنه دخترا چون بینشون رقابت بیشتری هست به رتبه ی ...

درسته گلم مشکلم همینجاست نمیدونم مشاور خوب از کجا پیدا کنم. شما انسانی بودین عزیزم؟ مشاورتون کی بود راصی بودین ازش؟

میدونین مدرسه غی انتفافی میره پسر من. از بعد ازمونهای نهایی یلزدهمشون شروع کردن دوره تابستونه رو شروع کردن و قرار بود دهم و یازدهم مرور بشه ولی معلما بجای دهم یازدهم شروع کردن دوازدهم رو کار کردن و پسرمم فقط میشینه درسایی ک معلماش میدن میخونه. هرچی ام نصیحت میکنم باید زمان بیشتری برای درس خوندن بزلری در کنار دوازدهم بشین روزی یه درس از دهم یازدهمم بخون . میگه باشه ولی نمیخونه

درسته گلم مشکلم همینجاست نمیدونم مشاور خوب از کجا پیدا کنم. شما انسانی بودین عزیزم؟ مشاورتون کی بود ...

بله رشتم انسانی بود.من تو مدرسه ی نمونه دولتی درس خوندم اما واقعا معلماش اصلا بدرد نمیخوردن من فقط و فقط خودم خوندم بهش بگید تست خیییلی کار کنه و تحلیل کنه حتما تستی که تحلیل نداشته باشه بدرد نمیخوره..من هیچ مشاوری نگرفتم ..کتابامم محدود بود چون هزینشو نداشتیم..هر هفته هم ازمون قلم چی یا گزینه دو و اینا بده عالیه

ممنون عزیزدلم تست چی بخرم

منبع باید یکی باشه برای خوندن..وقتی تموم شد منبع اول میتونین منبع دوم رو بخرین..و تست بهتره از همه ی انتشارات بخرین براش تا اشنا شه با همه نوع تستی..من بیشتر خیلی سبز داشتم..مهر و ماه هم کتاب خوبی بود

گلم پسرم چجوری بخونه تا موفق بشه

عزیزم والا من خودم دنبال یه راهیم 

پایه پسرتون قوی باشه 

معدل نهاییش بالا باشه (60 درصد تاثیر معدله ) صد درصد قبوله 

دوستم کنکورش رو خوب نداد معدل نهاییش بالا بود فورا قبول شد

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

میشه بگی چی خوندی،چه کتاب هایی معدلت چند بود،رشته ات چی بود؟مصاحبه هم دادی؟چادری بودی؟تحقیقم کردن تو ...

من به معنای واقعی فقط کتاب دستم بود😅

معدلم بالا بود شاگرد اول بودم

رشته ام انسانی

بله دیگه فرهنگیان باید مصاحبه بدی . یک بار مصاحبه عمومی و یک بار تخصصی 

بله چادری ام

تو محل نمیدونم تحقیق کردن یا نه ولی میدونم رفتن مدرسه پرسیدن و تحقیق کردن

نگران نباش فقط از یک نفر که نمی‌پرسن

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

درسته عزیزم مهرماه میره دوازدهم. بنظرتون چه کنم قلم چی واسش ازمون ثبت نام کنم؟اره مدرسه اشون داره اش ...

من خودم بخاطر اینکه قلم چی حضوری بود قلم چی میرفتم 

ولی اگه تو شهرتون ماز حضوری داره ماز بفرستینش

من آخرا سوالات جامع ماز رو انلاین میدادم . خیلی راضی بودم

ببینید نمیتونم بگم کدوم درس برای فرهنگیان مهم تره ! انسانی بودن درسته؟ مثلا دروسی مثل عربی و فنون و ریاضی و منطق و فلسفه دروس مهارتی هستن حتما تو این تابستون باید نقاط ضعفشو بر طرف کنه که بعدا فقط باید تست بزنه دیگه فرصت یاد گیری مجدد نداره ها

مثلا فنون برای بخش عروض حتما صماعی یاد بگیره خیلی کمکش میکنه 

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️