2777
2789

بقول خیام

«بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد

یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد!

من نیکِ تو خواهم و تو خواهی بدِ من،

تو نیک نبینی و به من بد نرسد..»

ازش حلالیت بخواه و به کادو بگیر از دلش دربیار

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلالیت خاستمگف هیچوقت نمیبخشم

مگه چیکارش کردی کینه گرفته

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
مگه چیکارش کردی کینه گرفته

ب هرکی گفتم میگن خیلی مسخرس.. ولی واقعا از اون موقع تا الان داره عذاب نازل میشه

به یه پسره علاقه داشتم اونم ابراز علاقه میکرد

بعد چن وقت فهمیدم دوس دختر داره

رها کردمش

اون برا جبران با دوست دخترش کات کرد و دختره رف عروس شد

ولی من بازم نبخشیدمش اونم رف با یکی دیگه

از اون روز، روز خوشی ندیدم

اون میگه بخاطر من دوست دخترشو ک خیلی دوسش داشته از دست داده و هیچوقت منو نمیبخشه

ب هرکی گفتم میگن خیلی مسخرس.. ولی واقعا از اون موقع تا الان داره عذاب نازل میشهبه یه پسره علاقه داشت ...

غلط کرده