2777
2789
عنوان

بچه ها صورت بچه ام 😭😭😭😭 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 91 پست
اسم پماد و شربت دکتر رو بگو تا از روی تشخیصش بفهمیم چی شده

پماد موپیروسین 

شربت کتوتیفن

شربت سفالکسین

دکتر گفته به جای آلوده دست زده زده ب صورتش 

گفته زرد زخمه ولی حس میکنم تشخیص اشتباه داده بعدازظهر میخوام ببرمش یه دکتر دیگه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم رو بدنش دونه قرمز زده بود بعدش تب کرد و مریض شد آبله هم نیست چون قبلن گرفته

عکس فرستادم همینجوری شد؟ 

اول دونه قرمز بعد زخم؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بچه منم رو بدنش دونه قرمز زده بود بعدش تب کرد و مریض شد آبله هم نیست چون قبلن گرفته

این روی بدنش نشده روی صورتش شده 

زخم میشه اگ جای لک هاش بمونه چی😭😭

عکس بچه ت فرستادم هوش مصنوعی میگه:

سلام 🌸
با توجه به عکس، ضایعات پوستی روی صورت کودک به شکل تاول‌ها یا زخم‌های قرمز با حاشیه مشخص دیده می‌شن که ممکنه چند مورد از بیماری‌های زیر مطرح باشه:

• رایج در کودکان
  • معمولاً توسط باکتری‌های استافیلوکوک یا استرپتوکوک ایجاد میشه
  • ضایعات به شکل زخم‌های قرمز، ترشح‌دار و دلمه‌ بسته دیده می‌شن
  • بسیار مسری هست
  • تاول‌های کوچک، دردناک و گروهی
  • معمولاً اطراف دهان ایجاد می‌شه
  • ممکنه کودک تب یا بی‌قراری هم داشته باشه
  • اگر پوست با ماده‌ای تحریک‌کننده تماس پیدا کرده باشه (مثل بزاق زیاد، مواد شوینده، یا غذا)
  • التهاب، قرمزی و گاهی تاول

حالا بازم واضح نیست. ولی آبله مرغون که نیست، 

شبیه عفونت زردزخم هست

دکتر هم گفته زرد زخم ولی کل صورتش دونه زده پماد داد روی همشون پماد زدم اگ تشخیصش اشتباه باشه کل صورتش زخم بشه من چیکار کنم😭

پماد موپیروسین شربت کتوتیفنشربت سفالکسیندکتر گفته به جای آلوده دست زده زده ب صورتش گفته زرد زخمه ولی ...

پمادشو زدی، کتوتیفن داری، دونه های اولی بهتر نشدن؟

مدل زخما اینجوره که وقتی خشک میشه رنگش عسلی میشه؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
این روی بدنش نشده روی صورتش شده زخم میشه اگ جای لک هاش بمونه چی😭😭

استرس نداشته باش، فوق ش برو داروخانه ترمیم کننده مناسب سن بچه ت بگیر. جای آبله مرغون که سوراخ میشه با ترمیم کننده درمان میشه چه برسه به این.

سلام عزیز جان نگران نباشنمی مونه جاش

اگ صورتش نبود انقدر نگران نبودم