2777
2789
عنوان

بچه ها صورت بچه ام 😭😭😭😭 عکس

1330 بازدید | 91 پست

چند روز پیش روی صورتش دونه قرمز زده بود من اول فکر کردم پشه ست بعد دو روز دیدم اون دونه ها تبدیل به زخم شده دیروز بردم دکتر پماد و دوتا شربت داد الان بیدار شدم براش شیر درست کنم دیدم کل صورتش دونه قرمز زده 

دارم سکته میکنم چرا اینجوری شده کسی میدونه دلیلش چیه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبله

نه بله حالت تاول میشه ولی این زخم میشه اصلا حالت تاول نداره

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

آبله مرغون نیس

نه دکتر گفته احتمالا به جای آلوده دست زده روش پماد بزن زدم دیشب الان دیدم یهو کل صورتش دونه شده آرم سکته میکنم😭

بقیه جاهای بدنش هم ببین اگه زده باشه ،آبله س

حس میکنم یکم رو بازو هاش هم میخواد بشه ولی آبله مگه حالت تاول نداره؟ زیر دونه ها باید آب جمه بشه ولی این بعد قرمزی سریع به زخم تبدیل میشه اصلا تاولی شکل نمیشه

نمیدونم عمه اش خیلی بوسش میکنه

اب دهن کثیفه و با بوس کردن موست بچه ک اگه حساس باشه باد میکنه قرمز دون دون میشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

حس میکنم یکم رو بازو هاش هم میخواد بشه ولی آبله مگه حالت تاول نداره؟ زیر دونه ها باید آب جمه بشه ولی ...

ب تازگی تب نکرده؟؟؟ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
حس میکنم یکم رو بازو هاش هم میخواد بشه ولی آبله مگه حالت تاول نداره؟ زیر دونه ها باید آب جمه بشه ولی ...

دخترم منم اول اینطور شروع شد ،بعد که می خارید، سریع زخم شده بودن ،بعد جاهایی که عمیق میزد حالت تاول بود 

😐🤷🏻‍♀️