2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم

77 بازدید | 11 پست

من برای کنکور میخونم تو گوشی 

ویدیو آموزشی دانلود میکنم میبینم و بعد با PDF کتاب تو گوشی تست میزنم

اما گوشی جدیدن خاموش میشه یهویی به تعداد دفعات زیاد و باتریش هم خیلی ضعیفه در حد یک ساعت شارژ خالی میکنه  و استفاده از این گوشی خیلی سخته 

کتاب احتمالا بتونم قرض بگیرم و استفاده کنم اما فیلم آموزشی رو چکار کنم؟چون آموزشم خوب نبوده حس میکنم بهشون نیاز دارم و واقعا کمک کنندست برام

گوشی قدیمیه بنظرتون جایی ببرم تعمیر میکنن؟ یا با پول تعمیرش در حد چهار پنج تومن پول جور کنم یچیز جدید میشه خرید؟ بنظرتون گیر میاد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ویدئو ها رو یجوری بزنی به فلش بعد وصل کنی تلویزیون ببینی؟

ممنون ایده خوبی بود ولی میخواستم برم کتابخونه درس بخونم یکم سخته اجراش ولی خونه کوچیک خانواده پرجمعیت که همکاری نمیکنن 

ببین مشکلش چیه قابل تعمیر بود با هزینه کمتر تعمیر کن و مراقبت کن ازش تو شارژ استفاده نکن تا آسیب نبی ...

واقعا نمیتونم تو شارژ استفاده نکنم همه محتوا تو اینه و مدام شارژ خالی میکنه 

ممنون ایده خوبی بود ولی میخواستم برم کتابخونه درس بخونم یکم سخته اجراش ولی خونه کوچیک خانواده پرجمعی ...

خواهش میکنم عزیزم 

میتونی ویریو ها رو ی تایمی که یکم خونه خلوته ببینی بقیه درسا رو بری کتابخونه بخونی اینم میشه؟

گوشیم ب نظرم ببر ی جای خوب نشون بده شاید درست شد

برات از ته دلم دعا میکنم رشته و دانشگاهی که میخوای قبول بشی❤️

یا خودتون گوشی دارین که بکارتون نمیاد و بخواید بفروشید

من دارم ولی متاسفانه خوب کار نمیکنه و قدیمیه واگرنه میدادم حتما

ب نظرم پرس و جو کن جایی که قسطی باشه ی گوشی قیمت مناسب نو بگیر چون شاید دست دو هم خوب کار نکنه یهو

خواهش میکنم عزیزم میتونی ویریو ها رو ی تایمی که یکم خونه خلوته ببینی بقیه درسا رو بری کتابخونه بخونی ...

ممنون از دعای خوبت همچنین آرزوی موفقیت برای تو

اره باید یه کاری کنم