2777
2789

دوستان خیلی ذهنمو درگیر کرده این موضوع

واقعا دلیل فراگیری خیانت تو چند سال اخیر چیه؟؟؟ نگین قبلاهم بود اما کسی نمیفهمید و... دیگ تو فامیل و همسایه که می‌فهمیدیم اگه میشد

بی غیرتی مردا؟

بی حیایی خانما؟

فضای مجازی؟

سست شدن اعتقادات؟

تهاجم فرهنگی؟

زیاد شدن طلاق؟

آخه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توروخدا بگین دلیل اصلیش چیه؟؟؟؟؟؟؟

به خانمای مطلقه نمیخوام توهین کنم خدایی نکرده اما بعضی خانما هستن بخاطر خیانت همسر جدا شدن بعد میان کنار همسر یه خانم همون رفتارو تکرار میکنن!!!! یعنی همون ضربه ای ک خورده رو داره ب هم جنسش میزنه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حجاب تاثیر داره

ولی براساس ایه الرجال قوامون علی النسا 

اول مردا خراب میشن و بی غیرت 

بعد زنا بی حیا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

من خودم خیانت کردم پشیمونم

چطور میشه تعریف کنین

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

یه تیکه گوشت ناقابل

ن ن ب نظرم درد اون نیست فقط!!!!

وقتی زن ها میبینن و میفهمن یه مرد، زن داره، دورشو خط بکشن هرچقدم ک از اون طرف خوششون بیاد

بازم بستگی ب مرد داره ک کسی نتونه بیاد سمتش.. اما بنظرم یه دلیلی همینه ک گفتم... الکی نشینین با وعدع های مسخره خودتونو گول بزنین ک اره زنشو طلاق میده میاد منو میگیره.. احتمال این اتفاق دو در صد درصده.. پس وارد زندگی کسی نشید