2777
2789

مردایی ک زن خوشگل دارن بیشتر خیانت توشون دیده میشه

چون فکر میکنن چون زنشون خوشگله و همه چی تموم اعتماد بنفسش میره بالاو خوشی میزنه زیر دلشون میرن سراغ یکی دیکه و یه زشتی پیدا میکننــ

خانمای محترم صدتون رو واسه مردانزارین خیلی تحویلشون نگیرین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیانت کردم ولی شوهر من بشدت سرده و من گرممم

خجالت نمیکشید واقا😐

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بی حیایی خانما؟😀چه ربطی داشتوالا من ادم مقید هم دیدم نفر سوم رابطه شده

بابا جان کلی مرد با غیرتم دیدیم آخرش پاش لغزیده! داریم عوامل رو بررسی میکنیم و نمیشه قاطع گفت آره فقط فلان دلیل هست ک تاثیر گذاشته!!! قبول کنیم خانما هم همچین پاک و مطهر نیستن دیگه... طرف چنان نخی ب مرد متاهل میده آمامشم نعوذبالله پاش میلغزه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

بابا جان کلی مرد با غیرتم دیدیم آخرش پاش لغزیده! داریم عوامل رو بررسی میکنیم و نمیشه قاطع گفت آره فق ...

من میگم خیانت  و تجاوز مسئله اش فراتر از پوشش و عقاید هست

اصلا نمیشه مستقیم با این بعد دید

جاری من خیانت کرد،اواخرهم برادرشوهرم خیانت کرد.

من میگم تقصیر برادرشوهرم بود اول نه اینکه همسرش بیگناه باشه نه امااون سنش کم بودتوقعش هم زیادنبود اما درحدمتمول لباس،تفریح،خرید،رستوران و....رو لازم داشت اما شوهرش کارنمیکرد ازروز اول زندگی بیکاربود.

اونم خیانت کرد باراول واسش خریدکردن،باردوم ایفون خریدن،بارسوم رفت سفرخارج ازکشور بهش مزه داد شوهرشو ول کرد.

جالبه برادرشوهرمن بعداز خیانت زنش با دوست صمیمی همون زن ریخت روهم الانم باهم هستن فسادتپ زندگیش موج میزد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
حجاب تاثیر دارهولی براساس ایه الرجال قوامون علی النسا اول مردا خراب میشن و بی غیرت بعد زنا بی حیا

واقعا غمگینم🥲

هم از بی غیرتیا

هم از بی حیاییا

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

فقط یه چیز نیست همه عوامل تاثیرگذاشتن

بییشتر کدوم

جاری من خیانت کرد،اواخرهم برادرشوهرم خیانت کرد.من میگم تقصیر برادرشوهرم بود اول نه اینکه همسرش بیگنا ...

میگم اواخر برادرشوهرم خیانت کرد یعنی اواخر رو شد قبلش زیرزیرکی باچشم خودم دیدم گندزد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
واقعا غمگینم🥲هم از بی غیرتیاهم از بی حیاییا

کاش زن و مرد خیانت کار بهم میخوردن و باهم ازدواج میکردن بهترین حالت بود

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)