2777
2789

این افسردگیه؟ 

حس میکنم ۹۰ درصد چیزا منو سر ذوق نمیارن 

تو‌موقعیت هایی که شاید خیلیا خوشحال بشن من بی حسم 

هوووف 

🥺

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه افسردگی نیسی تغییر اساسی توی خودت بده. خودت رو توی ی کار خفن وارد کن اوکی میشی. ببخشید جسور باش

مثلا چه کاری

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

هر چی بهش علاقه داری ولی در سطح خفنش

بیشتر شعار گونه بود حرفتون

من سرم خیلی شلوغه یعنی زندگیم راکد نیست ولی بازم سر ذوق نمیام

من زندگیم راکد شده 

احتیاج به فعالیت مفسد دارم واقعا

چندسالته؟ شاید ب خاطر سنته مثلا خیلیا وقتی وارد ۳۰ سالگی میشن دیگه حوصله بچه بازیای دهه ی بیستو ندارن 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

قبلا عاااااشق سفر بودم الان اونم برام بی معنی شده

خوشبحالت که از سفر زده شدی😂

والا من عشق سفرم ولی وقت نمیکنم به قران

خب اگه از سفر اشباع شدی و اوضاع مالی ات اوکی هست پس واسه خودت خریدهای گرون قیمت بکن و ایتم امتحانش کن. خودت رو‌ مهمون کن

چندسالته؟ شاید ب خاطر سنته مثلا خیلیا وقتی وارد ۳۰ سالگی میشن دیگه حوصله بچه بازیای دهه ی بیستو ندار ...

۲۴ سالمه 

سالهاست همینم