2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول شدم اما دیپلم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدبخت چرا از مدرسه نامه حق التحصیلی میگیری میری دانشگاه میدی شرایطو میبینن قبول میشی که واسه مهر ...

نامه حق التحصیلی چیه ؟ 

ببخشید خیلی استرس دارم میشه توضیح بدی؟

نامه حق التحصیلی چیه ؟ ببخشید خیلی استرس دارم میشه توضیح بدی؟

این نامه بهت اجازه میده تا وقتی قبول شدی و دیپلم نداری این نامه گواهی میکنه که این دانش اموز مثلا تا دی ماه وقت داره دیپلم بیاره همین استرس نگیر 

خیلی ها اینکارو کردن

اکثراً تا دی مهلت میدن ک پاس کنی دروس افتاده رو پاس نکردی دیگ اجازه نمیدن بمونی میگن برو

ببینید من شهریور فلسفه رو پاس میکنم  

ولی موقع ثبت نام فرهنگیان هنوز نمره های امتحان فلسفه ی من نیومده 

بازم بهم وقت میدن؟

متوجه اول جمله تون نشدم

فرصت داری تا دی ترم دو یا نمیدونم همون ترم ۱ شاید پاس کنی بپرس این شرایط رو اگر شهریور پاس نشدی دی ماه امتحان بده فلسفه رو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
این نامه بهت اجازه میده تا وقتی قبول شدی و دیپلم نداری این نامه گواهی میکنه که این دانش اموز مثلا تا ...

وای خدا کنه اینطوری باشه 

اگه دیپلم نداشته باشم نتونم فرهنگیان برم بدبخت میشم بخدا