پسره قبلا به دختره گفت ارزشت رو درک میکنم و این ارتباط برام مهمه ولی بهدلایل شخصی مثل تراپی رفتن آماده شروع رابطه عاطفی نیستم و ترس از دستدادن دارم و نمیخوام به تو و خودم آسیب بزنم و تو حیفی. دختره بعد ۸ ماه هنوز دوستش داره ولی پسره هنوز وا نداده. توی مراسم هم پسره سرش پایین بود و فقط لحظه آخر اومد سمت دختره و صمیمی و گرم خداحافظی کرد.
البته یک تعامل کوچولو هم قبلش داشتن مثلا دختره خودش پا شد و صندلیشو داد به آقاهه با اصرار. چون پسره جای پایینی نشسته بود و صندلی مهمان کم بود
حالا چتشون رو میگذارم. هر دو آدمهای متفاوتیان. به نظرتون دختره در ارتباط با آقا چه کار کنه. کلی ویژگی مثبت در پسره میبینه. و سوای کلی ویژگی خوب پسره مدیر و کارآفرین هم هست. قول میدم از خوندن چت خسته نشین اگه اهل دلین.
دختر
تولّد، شاید آهستهترین جداییِ زندگیمونه؛
تو این روزها، ممکنه حسِ از دست دادنها واضحتر بشن…
من تعریف این کارگاه روانشناسی رو شنیدم و یاد جملهات افتادم؛ "ترس از دست دادن داشتن" —
البته نه فقط بهخاطر اون جمله،
برای آدمی که میدونم در مسیر سفر درونیه.
ترس، دلکندن، بازسازی…
تجربه مشترک همهمونه، فقط شکلهاش فرق میکنه.
سلام 🌱
این یه کارگاه دهساعتهست، به اسم «از جدایی تا تعالی»
از دلبریدنِ نخستین (تولد)، تا رهاکردن، بازشناسی، و حرکت به سمت معنا. 🌺
این هدیه رو برای تولدت میفرستم.
بیچشمداشت، بیتوقع، فقط برای خودِ مسیر.
اگه خواستی، اپ زندگی سالم رو نصب کن؛ پسِ این پیام، پشتیبانی موسسه پیام میده برای راهنمایی نصب.
امیدوارم این قدم، همقدمِ برخی از تأملاتت باشه — یا شاید یه جای کوچیکی کنار فکرهای بزرگت باز کنه. ✨
پسره:
سلام ...جان
خیلی بهم لطف کردی و خوشحال شدم از هدیه جذابت.
ان شاالله مهر و محبتت هزار بار به خودت بازگرده و شادی و آرامش مامن دلت باشه ✨✨✨🌺🌺🌺
دختره:
عزیزین. 🌿
امیدوارم از دوره خوشت بیاد و برات مفید و الهامبخش باشه.
بین «جدایی» و «قدرت ایمان» مردد بودم؛ دوره «ایمان» تمرینهای عمیقی برای مواجهه با ترسهای ناخودآگاه و رفعشون داره، اما فکر کردم این یکی پایهایتره و شاید شنیدنش پیشنیاز و حتی پسنیاز خوبی باشه.
اینم نمای اپ برای دسترسی راحتتر 🍃🌺 برای فعال شدن دوره، کافیه به پشتیبان اپ پیام بدی تا بارگذاریش کنه.
پسره:
خیلی ممنونم ازت😍✨✨✨🎊🎊🎊🌺🌺🌺🌺🌺
دختره:
آقای ...گرامی
سلام و وقت بخیر!
خوشحال میشیم با شما بهعنوان مشاور ... در مراسم فلان موسسه دیدار کنیم
حضور شما مایه دلگرمی و بالندگیه.
با احترام
...
پسره:
سلام
روزبخیر
سپاسگزارم.
محلش کجاست؟
دختره:
میدان ...
خ ...
بعد از بخش رسمی، زمانی هم برای گفتوگوی کوتاه و پذیرایی بین مهمانها در کافه هست
حضورتون ارزشمنده.
پسره:
ممنونم انشاالله زیارتتون میکنم
دختره:
سپاس از توجهتون، تا دیدار! ☕🎙️
دختره:
سلام
ممنونم که آمدین و ببخشید که
بخش سخنرانی طولانی شد. امیدوارم جانبهسلامت بهدربرده باشین و خیلی سخت نگذشته باشه!
توی شلوغی خودم نصف مهمونها رو گم کردم نمیدونم شما موفق شدین استادهای ... دیدین یا اونها از شدت سختی فرار کردن😊
بههر ترتیب حضور شما برای موسسه... دلگرمی بود و قدردانم.💐🍃
پسره:
سلام
خیلی ممنونم از دعوتتون
خوشحال شدم که در جمعتون حضور داشتم 🌺
آخرش با بعضی آشنایان دیدار کردم ولی چون باید زود برمیگشتم امکان صحبت تک به تک حاصل نشد.
امیدوارم روز به روز موفق تر باشید و بتونید به افراد بیشتری کمک کنید😎🌺🌺🌺
دختره:
مرسی برای دعای دلنشینتون✨
هر جا هستین، آدمهایی کنار شما باشن که حتی سکوتشون، دلگرمکننده و آرامبخشه.💫