2777
2789

پسره قبلا به دختره گفت ارزشت رو درک می‌کنم و این ارتباط برام مهمه ولی به‌دلایل شخصی مثل تراپی رفتن آماده شروع رابطه عاطفی نیستم و ترس از دست‌دادن دارم و نمی‌خوام به تو و خودم آسیب بزنم و تو حیفی. دختره بعد ۸ ماه هنوز دوستش داره ولی پسره هنوز وا نداده. توی مراسم هم پسره سرش پایین بود و فقط لحظه آخر اومد سمت دختره و صمیمی و گرم خداحافظی کرد. 

البته یک تعامل کوچولو هم قبلش داشتن مثلا دختره خودش پا شد و صندلی‌شو داد به آقاهه با اصرار. چون پسره جای پایینی نشسته بود و صندلی مهمان کم بود

حالا چتشون رو می‌گذارم. هر دو آدم‌های متفاوتی‌ان. به نظرتون دختره در ارتباط با آقا چه کار کنه. کلی ویژگی مثبت در پسره می‌بینه. و سوای کلی ویژگی خوب پسره مدیر و کارآفرین هم هست. قول می‌دم از خوندن چت خسته نشین اگه اهل دلین‌.

دختر

تولّد، شاید آهسته‌ترین جداییِ زندگی‌مونه؛

تو این روزها، ممکنه حسِ از دست دادن‌ها واضح‌تر بشن…

من تعریف این کارگاه روان‌شناسی رو شنیدم و یاد جمله‌ات افتادم؛ "ترس از دست دادن داشتن" —

البته نه فقط به‌خاطر اون جمله،

برای آدمی که می‌دونم در مسیر سفر درونیه.

ترس، دل‌کندن، بازسازی…

تجربه مشترک همه‌مونه، فقط شکل‌هاش فرق می‌کنه.

سلام 🌱

این یه کارگاه ده‌ساعته‌ست، به اسم «از جدایی تا تعالی»

از دل‌بریدنِ نخستین (تولد)، تا رهاکردن، بازشناسی، و حرکت به سمت معنا. 🌺

این هدیه رو برای تولدت می‌فرستم.

بی‌چشمداشت، بی‌توقع، فقط برای خودِ مسیر.

اگه خواستی، اپ زندگی سالم رو نصب کن؛ پسِ این پیام، پشتیبانی موسسه پیام می‌ده برای راهنمایی نصب.

امیدوارم این قدم، هم‌قدمِ برخی از تأملاتت باشه — یا شاید یه جای کوچیکی کنار فکرهای بزرگت باز کنه. ✨

پسره:

سلام ...جان

خیلی بهم لطف کردی و خوشحال شدم از هدیه جذابت.

ان شاالله مهر و محبتت هزار بار به خودت بازگرده و شادی و آرامش مامن دلت باشه ✨✨✨🌺🌺🌺

دختره:

عزیزین. 🌿

امیدوارم از دوره خوشت بیاد و برات مفید و الهام‌بخش باشه.

بین «جدایی» و «قدرت ایمان» مردد بودم؛ دوره «ایمان» تمرین‌های عمیقی برای مواجهه با ترس‌های ناخودآگاه و رفعشون داره، اما فکر کردم این یکی پایه‌ای‌تره و شاید شنیدنش پیش‌نیاز و حتی پس‌نیاز خوبی باشه.

اینم نمای اپ برای دسترسی راحت‌تر 🍃🌺 برای فعال شدن دوره، کافیه به پشتیبان اپ پیام بدی تا بارگذاریش کنه.

پسره:

خیلی ممنونم ازت😍✨✨✨🎊🎊🎊🌺🌺🌺🌺🌺

دختره:

آقای ...گرامی

سلام و وقت بخیر!

خوشحال می‌شیم با شما به‌عنوان مشاور ... در مراسم فلان موسسه دیدار کنیم

حضور شما مایه دلگرمی و بالندگیه.

با احترام

...

پسره:

سلام

روزبخیر

سپاسگزارم.

محلش کجاست؟

دختره:

میدان ...

خ ...

بعد از بخش رسمی، زمانی هم برای گفت‌وگوی کوتاه و پذیرایی بین مهمان‌ها در کافه هست

حضورتون ارزشمنده.

پسره:

ممنونم انشاالله زیارتتون میکنم

دختره:

سپاس از توجه‌تون، تا دیدار! ☕🎙️

دختره:

سلام

ممنونم که آمدین و ببخشید که

بخش سخنرانی طولانی شد. امیدوارم جان‌به‌سلامت به‌دربرده باشین و خیلی سخت نگذشته باشه!

توی شلوغی خودم نصف مهمون‌ها رو گم کردم نمی‌دونم شما موفق شدین استادهای ... دیدین یا اون‌ها از شدت سختی فرار کردن😊

به‌هر ترتیب حضور شما برای موسسه... دلگرمی بود‌ و قدردانم.💐🍃

پسره:

سلام

خیلی ممنونم از دعوتتون

خوشحال شدم که در جمعتون حضور داشتم 🌺

آخرش با بعضی آشنایان دیدار کردم ولی چون باید زود برمیگشتم امکان صحبت تک به تک حاصل نشد.

امیدوارم روز به روز موفق تر باشید و بتونید به افراد بیشتری کمک کنید😎🌺🌺🌺

دختره:

مرسی برای دعای دلنشینتون✨

هر جا هستین، آدم‌هایی کنار شما باشن که حتی سکوت‌شون، دلگرم‌کننده و آرام‌بخشه.💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوزم کسایی هستن که انقد کتابی صحبت کنن با هم؟😂

منو رفیقم وقتی باهم قهر میکنیم و از هم دلخوریم:/🤣🤣🤣😂😂

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

پسره نمیخواد و نپسندیده از چتاش بنظر میاددختره خیلی پیگیره ولی پسره عادیه

پسره ولی بعد اون دیدار که دختره دیگه تو اینستاش نبود استوری یا پست دختره رو لایک می‌کرد یا بعدش تو یه برنامه همون حرفایی که به دختر زده بود رو گفت که بع خاطر کار زیاد نتونست رو رابطه متمرکز بشه و با تراپیستش سعی کرده باورهای اشتباهش رو رفع کنه یک بارم استوری کرده بود که می‌خواد تنها باشه

پسره ولی بعد اون دیدار که دختره دیگه تو اینستاش نبود استوری یا پست دختره رو لایک می‌کرد یا بعدش تو ی ...

باز هم میگم پسره نمیخواد

مثل ی دوست اجتماعی دورتدور داره رفتار میکنه و اگه پسند کرده بود دختره رو مطمئن باش واکنشای قوی تری میداذ

باز هم میگم پسره نمیخوادمثل ی دوست اجتماعی دورتدور داره رفتار میکنه و اگه پسند کرده بود دختره رو مطم ...

مشکل بازداری احساسی هم داره یعنی احساساتش رو سرکوب می‌کنه و این مشکلش رو هم به دختره و هم تو اون برنامه گفته بود

به‌نظرت مشکلش خودش نمی‌تونه باشه؟

مشکل بازداری احساسی هم داره یعنی احساساتش رو سرکوب می‌کنه و این مشکلش رو هم به دختره و هم تو اون برن ...

منکنه عاشق کسی باشه 

ینی یزعشق گذشته داره

من فک میکنم پسرا دروغگوهای خوبی نیستن و اگه از یکی خوششون بیلد هرچقدم مفاومت کنن با حرکات بدن یا نگاه و غیره لو میدن

اصلا پیامایی ک داده انقد کوتاه و عادیه بنظر نمیاد حسی داشته

بخصوص بعد از همابش

جمله اخرش گفته به افراد بیشتری کمک کنین با اون ایموجی

اینا صحبتای پسری ک پسند کرده نیست حقیقتا

شاید زن داره اسی

نداره ولی تو اون بازه که با دختره صحبت کرده بود همون پارسال دختره حدس زد ممکنه شکست عشقی سختی خورده باشه که حالا داره خودش رو ایزوله می‌کنه و می‌ره تراپی ولی خودش به دختره پیشنهاد بیرون رفتن داده بود دو ساعت قبل دیدنش تو مراسم استوری گذاشته بود 

تو نی نی چشات خیسه

آدم می‌ترسه بنویسه

می‌ترسه پاش به دل وا شه

آدم بی‌خود خاطرخواه شه

دو تا چشم رطب داری

از عشق همیشه تب داری

چشات از جنس مرغوبه

چقدر حال چشات خوبه 

ولی از وقتی دختره بهش هدیه تولد داد و گفت ازت توقع جبران ندارم زود به زود جواب می ده قبلش دل دختر رو خون می‌کرد و همون جواب رسمی رو چند روز لفت می داد تا پیام باز کنه.

دختره تا حالا دوست پسر نداشته و واقعا دوستش داره.

پسره خیلی واسه‌اش عزیزه.

اون شب پسره با اینکه گفت نمیتونه ولی سن و اطلاعاتش رو گرفت و مدام ازش سوال می‌پرسید و حتی ترس‌های خودش رو به دختره گفت. گفت معلوم نیست تراپیش چقدر طول بکشه

نداره ولی تو اون بازه که با دختره صحبت کرده بود همون پارسال دختره حدس زد ممکنه شکست عشقی سختی خورده ...

مگر روانشناسی شما دوا درمونش به شمارمربوط نیست ازکجامعلوم خوب شد بخوادت نمیخواد کاملا مشخصه باواقعیت مواجه شو و انرژیتو صرفش نکن اون اگرحرفه ای درپیچوندن دخترانباشه که احتمال۵۰درصدهست بازم بعیده بااصرارشماخاطرخواه شه باز آدما فرق دارن اگر حوصله داری یه عمری منت کش باشی برو دنبالش