2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 19 پست

سلام خانما من هفته ی هفتم بارداری هستم شنبه میخواگ برم برا سونو قلب ولی تا الان اصلا هیچ علائمی نداشتم حالت تهوع اینا اصلا ندارم ب نظرتون طبیعیه خطرناک نیست؟ کسی بوده هیچ علائمی نداشته و بارداریشم سالم بوده باشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بارداری اولم فقط درد پریودی داشتم سه ماه اول،حالت تهوع کمی هم داشتم که از هفته هشتم شروع شد، این سری از هفته پنجم تهوع و حالت افسردگی شروع شد الان هفته دهمم،بعضیا دیر علائم شون شروع میشه یه تعداد کمی هم اصلا ویار و علائم ندارن

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من بارداری اولم فقط درد پریودی داشتم سه ماه اول،حالت تهوع کمی هم داشتم که از هفته هشتم شروع شد، این ...

ممنون از اطلاعاتت عزیزم منم ماه اول در حد س چهار روز درد پریودی خفیف داشتم 

من بارداری اولم فقط درد پریودی داشتم سه ماه اول،حالت تهوع کمی هم داشتم که از هفته هشتم شروع شد، این ...

برنامه خوب برای بارداری سراغ ندارید نصب کنم . مامانا رو نصب کردم اما همش اشتراک میخواد

ممنون از اطلاعاتت عزیزم منم ماه اول در حد س چهار روز درد پریودی خفیف داشتم

سونو واژینال بری دقیق تره،ممکنه هفته 7 با سونوی شکمی قلبش رو نبینه ولی با واژینال قلب که تشکیل بشه از هفته 6م مشخصه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برنامه خوب برای بارداری سراغ ندارید نصب کنم . مامانا رو نصب کردم اما همش اشتراک میخواد

نه من ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گهواره

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

باورت میشه من در طی ۹ ماه بارداری یکبار حالت تهوع نداشتم یکبار ویار نکردم یکبار از غذایی بدم نیومد

خیلی بارداری راحت و عالی داشتم انگار باردار نبودم 

خداکنه ت هم همینطور باشی اصلا نگرانی نداره

حتی ب دکترمم گفتم ک اینطوری هستم گفت عیبی نداره بچه سالمه و خداروشکر ک راحتی 

فقط دروغ نگم تو گرما ک میرفتم یا زیاد رو پا بودم فشارم می افتاد همین

جان منی❤️