2777
2789
عنوان

بیماری خود ایمنی گرفتم

410 بازدید | 29 پست

تازه جواب آزمایشم گرفتم دکتر گفت خودایمنی 

چشام بادکرده انقدر گریه کردم هیچ وقت فکر نمیکردم سلامتی ام از دست بدم چرا واقعا دنیا انقدر سخته کسی داشتید پسوریازیس داشته باشه که بزنه به مفصل ولی خوب شده باشه 

ممنون میشم برام دعا کنید داغونم داغون 

سلام عزیزم ،منم چند ساله رماتیسم دارم ،اینقدر وحشتناک نیست با ورزش و تغذیه و سبک زندگی سالم میتونی کنترلش کنی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ،منم چند ساله رماتیسم دارم ،اینقدر وحشتناک نیست با ورزش و تغذیه و سبک زندگی سالم میتونی ک ...

ممنونم ازت 

نمیدونم چه سبک تغذیه ای داشتم تو مجازی هر جا یه چیز نوشته هر دکتری یه چیز میگه 

اگر باور داری مانتراتراپی رو امتحان کن  ریشه ی خیلی بیماریا عصبیه به قدرت ذهنت باور داشته باش

پارکینسون مادرمو اروم کردم با این تمرینا و همیوپاتی 

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن💗☀️🌱🕊

سلام عزیزم ، تو آزمایش ، کدوم شاخصه مربوط به خودایمنیه ؟جایی از بدنت هم درگیر پسوریازیس هست ؟من چندی ...

پسوریازیس معمولا به پوست میزنه مال من درگیری مفصل ایجاد کرده اصلا نشانه پوستی ندارم من نگران نباش درمان کن

پسوریازیس معمولا به پوست میزنه مال من درگیری مفصل ایجاد کرده اصلا نشانه پوستی ندارم من نگران نباش در ...

برادر من مشکل پوستی زیادی پیدا کرده بود به مفصل نزد بعد از چند سال کلا از بین رفت و دیگه هیچ اثری ازش نبود