2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من مترونیدازول۵۰۰ خوردم تا دوماه معدا درد داشتم مزخرف بود برو دکتر 

من این قرص که خورردم داشت معدم پاره میشد دکتره احمق نگاه به جسم من نکرد اینو داد نگفت ناشتا نخورم وای یدونه ناشتا خوردم معده من داشت جر میخورد یک هفته معده درد داشتم 

من خیلی خارش دارم دهنم سرویس شده

اوف منم داشتم اینقدر خاروندم که میگرفتم مرطوب کننده میزدم من انگشت کردم تو واژنم دیدم چقدر عفونت پنیری دارم از ترسم همشو دراوردم خودمو شستم خشک کردم قرص خوردم بهتر شدم خداروشکر

برو از عطاری بخر . البته هر عطاری نداره . پودر موبر از نوع زرنیخ دار . حتما زرنیخ دار باشه . رنگش یکم از آرد نخودچی روشن تر هست . برو حموم آب بریز داخلش هم بزن غلظتش مثل خامه بشه بزن به پایین تنه ات و حوالیش . یه چند دقیقه در حد پنج شش دقیق صبر کن تست کن اگه روی موهات جواب داده کافیه سریع تمیزش کن . آویشن هم دم کن بریز توی تشت بیس دقیقه بشین داخلش . هر دو را انجام بده مخصوصا اولی . اولی را ماهی یکبار هم که انجام بدی دیگه جونت راحت میشی و دیگه بهت عفونت بر نمی‌گرده . این روش تجربه شده است و تضمینی هست 👍  شورت نخی گرون بخر و هر روز عوض کن 

اوف منم داشتم اینقدر خاروندم که میگرفتم مرطوب کننده میزدم من انگشت کردم تو واژنم دیدم چقدر عفونت پنی ...

م هنوز باکرم نمیتونم دست کنم😂 مرطوب کننده تاثیر داره؟ 

پس چطوری عفونت گرفتی شرت تمیز بپوش خشک کن خودتو با صابون نشور واژنتو 

نه مرطوب کننده هرجی نزن از دارو خانه برو بگیر مخصوصه واژنه 

من اکثرا اینجورم  وای خارش گاهی خوابمو خراب میکرد 

پماد کلوتریمازول بزن 

دو جور پماد داره داخلی کهذبااپلیکاتور مواد رو داخل میریزی 

پمادخارجی ش هم که سطحی میمالی

فلوکنازول ۱۵۰ بخور (از داروخانه مصرفش رو بپرس)

اصلا مرطوب کننده نزن داغون میشی بروداروخونه یاریش ماما دونمونه پماد بهت میده ترکیب میکنی کمینه اطراف واژن خوب میشی.

اول خدا💚🌻