یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای من مترونیدازول۵۰۰ خوردم تا دوماه معدا درد داشتم مزخرف بود برو دکتر
من این قرص که خورردم داشت معدم پاره میشد دکتره احمق نگاه به جسم من نکرد اینو داد نگفت ناشتا نخورم وای یدونه ناشتا خوردم معده من داشت جر میخورد یک هفته معده درد داشتم
برو از عطاری بخر . البته هر عطاری نداره . پودر موبر از نوع زرنیخ دار . حتما زرنیخ دار باشه . رنگش یکم از آرد نخودچی روشن تر هست . برو حموم آب بریز داخلش هم بزن غلظتش مثل خامه بشه بزن به پایین تنه ات و حوالیش . یه چند دقیقه در حد پنج شش دقیق صبر کن تست کن اگه روی موهات جواب داده کافیه سریع تمیزش کن . آویشن هم دم کن بریز توی تشت بیس دقیقه بشین داخلش . هر دو را انجام بده مخصوصا اولی . اولی را ماهی یکبار هم که انجام بدی دیگه جونت راحت میشی و دیگه بهت عفونت بر نمیگرده . این روش تجربه شده است و تضمینی هست 👍 شورت نخی گرون بخر و هر روز عوض کن
آهان راستی علاوه بر دارویی که بالا گفتم . دستمال توالت استفاده نکن ، با یه پارچه نخی تمیز خودتو خشک کن . مراقب باش خیس نباشی . خودش قارچ تکثیر میکنه خیسی