2777
2789
عنوان

مدیریت سرمایه گذاری طلا

148 بازدید | 21 پست

۴۰ تومن دارم میخوام طلای برای سرمایه گذاری بخرم شمش کوچولوهای طلا خوبه یا سکه پارسیان یا چه نوع بخرم ؟؟

فقط برای سرمایه گذاری میخوام تا عید نگهدارم چون اوج طلا شهریور تا عیده 

بهترین نوع طلا کدومه زینتی نمیخوام تا میشه میخوام چیزی به طلا فروش نماسه یعنی بدون اجرت و سود و مالیات و اینا میشه؟

لطفا راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق طلا توی بورس

نمیدونم چرا خیر نداره زیاد 

الانم تو اوضاع کشور ریسکش بالاست اگه چیزی بشه خدای نکرده  تعطیل میشه 

و خیلی دستکاری داره توش 

چند سال باهاش کار کردم 

خخخخ بدون هیچی که اصلا وجود ندارهبگرد طلافروشی که کمتر درصد بزنه پیدا کن من مستعمل 7 درصدم خریدم، 5 ...

نظرت راجبه نیم سکه چیه ؟

و اینکه میشه بگی چطور اجرت پایین طلا دست دو پیدا کنم بگردم بین طلا فروشی‌ها بگم اجرت ۳ درصد میخوام؟ اونوقت مالیاتشم میبره از طلا دست دوم ؟

خخخخ بدون هیچی که اصلا وجود ندارهبگرد طلافروشی که کمتر درصد بزنه پیدا کن من مستعمل 7 درصدم خریدم، 5 ...

میشه بگی چه نوع بوده که درصدشون این بوده یعنی مثلا النگو بوده گوشواره ؟ چی بوده ؟ طلای طرح ساده بوده که اجرت کمتر شده ۳ درصد یا ۵ درصد ؟

نمیدونم چرا خیر نداره زیاد الانم تو اوضاع کشور ریسکش بالاست اگه چیزی بشه خدای نکرده تعطیل میشه و خی ...

از نظر درصد اجرت و مالیات خیلی خیلی به صرفه هست.

اما حق با شماست و توی موارد بحرانی، طلای فیزیکی بهتره و خیال مون راحت تره.

از نظر درصد اجرت و مالیات خیلی خیلی به صرفه هست.اما حق با شماست و توی موارد بحرانی، طلای فیزیکی بهتر ...

دقیقا به همین خاطر الان پولمو میخوام بکشم بیرون برم طلای فیزیکی بخرم امت خب این طلا فروشا گرگن طلای دست دو رو بدون اجرت ازت طرف بر میدارن اجرتی میزنن روش به یکی دیگه میفروشن 

من میخوام یه چی بخرم که تا میشه کم بدم طلا فروش رو 

نیم سکه هم که باشه باز قیمت کمتر می‌خرن ازت و قیمت بالاتر میفروشن بهت 

نمیدونم کدوم خوبه ؟

تاپیک مدیریت مخرج و درآمدها رو هم پیدا نکردم بخونمش 

لینکی ازش داری؟ 

اسی نیم سکه بخر

یعنی بهتره شمش یا طلای مستعمله؟

بهتره ربع سکه هست ؟

بانکی بخرم یا غیر بانکیکدومش برای فروش بهتره و طلا فروش زیاد کم نمیکنه ازش ؟

یه چیزی میخوام که سودش برای طلا فروش خیلی کم باشه موقع خرید و فروشش نسبت به من

میخوام پول کم بدم بابت اجرت و فلانش