2777
2789
عنوان

کج شدن گردن نوزاد 4 ماهه

4519 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خواهرزاده ام الان 4 ماهشه و دو روز میشه که گردنش رو کج نگه میداره ماساژ دادیم اما هنوز درست نشده کسی بوده که نوزادش اینجوری شده باشه آیا خطرناکه ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هیچ مشکلی نیست دختر منم هر کاریش میکردم فقط رو ی طرف میخوابید و وقتی هم بلندش میکردیم گردنش فقط همون سمت بود خود به خود وقتی یاد گرفت سرشو بچرخونه و رو همه طرف بخوابونه درست شد

نه عزیزم هیچ مشکلی نیست دختر منم هر کاریش میکردم فقط رو ی طرف میخوابید و وقتی هم بلندش میکردیم گردنش ...

آخه دو روزه اینجوری شده ترسیدیم

مرسی عزیزم از نگرانی درآوردیمون

خواهشن جواب بدید، مگه خطرناکه؟

متخصص نیستم و واقعا سوادش رو ندارم، بخاطر همین با همچین علایمی حتما میرفتم بیمارستان. نگرانتون نمیخوام بکنم، ولی برین برای اینکه خیالتون راحت شه.

متخصص نیستم و واقعا سوادش رو ندارم، بخاطر همین با همچین علایمی حتما میرفتم بیمارستان. نگرانتون نمیخو ...

باشه عزیزم حتما 

گفتم شاید همچین موردی قبلا دیدید و میدونید خطرناکه 

اما حتما میبریم بیمارستان 

ممنون

باشه عزیزم حتما  گفتم شاید همچین موردی قبلا دیدید و میدونید خطرناکه  اما حتما میبریم بیم ...

بهم توی غربالگری گفتن که کجی سر یه نشونه میتونه باشه، بخاطر همین منم روش حساسم. خودم نی نیم یه ماه دیگه بدنیا میاد، همش ته وجودم نگرانم همش😄

بهم توی غربالگری گفتن که کجی سر یه نشونه میتونه باشه، بخاطر همین منم روش حساسم. خودم نی نیم یه ماه د ...

البته برای خواهرزاده ام گردنش الان دو روزه کج شده