2777
2789

هزینش مهم نیست فقط یه بینی فوق العاده میخوام نیمه فانتزی

بینی خودم نقصی نداره واقعا خوبه ولی میخوام تغییر منم

تو تهران باشه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

دکتر یحیوی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مفرد

من میخوام برم عمل تحقیق میکنم ایشونو خوب میگن یکم گرونه ولی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اگه بینیت بی نقصه عمل نکن جهان داره به سمت نچرالیتی میره دیگه بینی های فنتزی و نیمه فانتزی هم مد نیست و این جور بینی ها اگر هم مد باشن بعد مدتی از مد میوفتن و دلو میزنن من خودم بینیم شکسگی داشت و نچرال عمل کردم

بهرام مقدم فرد

کسی رو میشناسی که پیشش عمل کرده باشه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
دکتر مفردمن میخوام برم عمل تحقیق میکنم ایشونو خوب میگن یکم گرونه ولی

از کاراش خوشم نمیاد سلیقم نیست

عمل نکن

چرا

بله دوستام با ایشون عمل کردن، اصلا بری مطبش همه بینیا عالی

سبکش چیه

چون گفتی بینیت نقص نداره

قوس ملایم میخوام بینی باربی میخوام 🥲