2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا خیلی مهمه

29 بازدید | 3 پست

من خودمو همسرم و خانواده هامون همه چشم رنگی هستیم عسلی بگیر تا چشم ابی و سبز و طوسیو ...

پدربزرگمم حتی چشمای رنگی بوده الان من واقعا مغزم ارور داده نمیدونم شاید بخاطر بارداری حساس شدمو اینجوری چیزا ولی واقعا نمیخوام‌ پسرمم چشماش رنگی بشه امکان این هست که حداقل یک درصد چشماش مشکی بشه؟

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

چرا دوست نداری

چشمای رنگی که خیلییی قشنگه البته سلیقه ای هست 

هر دو احتمال هست اما خب چون خودتونم میگین همتون چشم رنگی هستین پس احتمال اینکه چشم رنگی بشه بیشتره 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

چرا دوست نداری چشمای رنگی که خیلییی قشنگه البته سلیقه ای هست هر دو احتمال هست اما خب چون خودتونم میگ ...

واقعا فکرکن کل ایل و تبارت همه چشم رنگی بچتم چشم رنگی بشه ادم واقعا حس بد میگیره

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکرکن کل ایل و تبارت همه چشم رنگی بچتم چشم رنگی بشه ادم واقعا حس بد میگیره

اره ولی خدا هر چی که بهش بیاد رو میده شما نگران نباش 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."