2777
2789
عنوان

امشب مامانم داشت جون میداد 😭

811 بازدید | 34 پست

من چند روز پیش با مامانم دعوا کردیم دیگه باهام حرف نزد (دلیلش این بود که ۲۰سالمه فقط آرزوی مرگم میکنه فقط از خدا مرگم میخاد )منم آدمم ناراحت میشم 

امشب خونه نامزدم شام‌دعوت بودم که دیدم‌داداشم زنگ زد مامان خالش بده تا رسیدیم دیدم افتاده زمین صدا خرخر میده گلوش خاهرم بغلش کرد خواستم برم نزدیکش داد زد که تو حق نداری دست بزنی دیگه بغلش کردن بردن دکتر فقط داشتم کریه میکردم ب هوش ک اومد با همه حرف زد جز من قلبم دیگه تیکه تیکه شد همیشه بچه بده من بودم ولی از همه بیشتر دوسش دارم جونم ب جونش بستس 

منم دل دارم هیچ موقع محبت ندیدم فقط جلوم کتکم زدن آرزویی مرگم کردن 

دلم گرفت برات دختر

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کتکت میزنن؟ با بقیه خواهر برادرات تاحالا اینجوری رفتار کردن؟

نه بابا فکر میکنه دشمنشم انتظار داره جلو‌خودم آرزوی مرگ‌کنه آرزویی اینو کنه هیچ موقع خوشبخت نشم منم چیزی نگم‌منم صبری دارم 

ببین ی سری اصول رفتاری هست که برای همه مشترکه 

مثلا برای جلب توجه و محبت دیگران باید خیلی بهشون محبت نکنی 

اینا در مورد خانواده هم صدق میکنن منتها مثلا برای خانواده باید بیشر زمان بدیم و صبوری کنیم اما در نهایت روش یکی هستش

حالام دیگه کافیه و شما بهشون محبت نکن 

بعد از مدتی اگر مامانت خودشون نیومدن سمتت من اسممو عوض میکنم و اسم دلخواهم ینی فرح میذارم😂

ی مدت دیگه توجه نکن ابراز علاقه نکن مادرت خودش کم کم جذبت میشه

یعی کن تو خونه کم حرف بشی 

همه ی اینا باعث جذب میشن